Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Čim je stigla kod Hakije Ines koketirala s njegovim pomoćnikom: 'Ma samo smo se upoznali'

Foto: RTL
1/8
18.02.2020.
u 22:15

Farmeri dočekali djevojke: Hakija organizirao rafting, Dušan 'okrenuo' odojka, a u Valterovu taboru već vrcaju ljubomorne iskrice

Nakon što su na svoja odredišta sinoć doputovale Josipove i Mirine odabranice, vrijeme je da na put krenu i djevojke preostalih farmera. Prve su na redu bile Hakijine dame koje su sretno stigle u Konjic, no od Hakije ni traga ni glasa.

''Došle smo na adresu koju nam je Hakija dao, a ta adresa je bila – brdo, brdo, brdo i još jedno brdo!'' požalila se Marijana Črlenec.
Kako su sve stigle u visokim potpeticama, djevojke su sjele na kofere uz cestu kako bi se malo odmorile dok čekaju, a usput su se požalile na loš doček. ''Trebao je doći i dočekati mene i djevojke'', zasmetalo je Nikolini.

No uskoro je do njih stigao Hakijin pomoćnik Anel koji je razveselio djevojke pa su pohrlile upoznati se s njim, na trenutak posve zaboravivši na svog farmera. ''Nisam koketirala, upoznala sam se više'', opravdavala se Ines Petrić koju je, osim pozdrava, zanimalo koliko Anel ima godina i što je po horoskopu.

Anel im je obznanio da Hakija za njih planira spektakularno putovanje do njegova imanja, i to u čamcu za rafting, što je dame ostavilo u potpunom šoku. ''Bočno hodaj! Skidaj štikle, divljina je, snađi se'', bodrile su jedna drugu Ines, Nikolina i Marijana kad su se, vukući kofere i u potpuno pogrešno odabranoj modnoj kombinaciji, hrabro krenule spuštati po kamenoj cesti koja vodi do rijeke.

Foto: RTL

''Govorile su mi da idem, da se opustim, ali prepala sam se jer možeš iskriviti nogu i povrijediti se'', komentirala je svoje zaprepaštenje najmlađa kandidatkinja Nikolina pa zaključila: ''Da sam znala gdje idem, obula bih druge cipele''.

Njezin strah nije nestao ni kad su stigli do rijeke pa se iskrcala iz čamca i odlučila pričekati neku drugu vrstu prijevoza, dok su Ines i Marijana hrabro otisnule niz riječne brzace.

S druge strane, u romantičnoj Istri bilo je posve mirno, a Valter je pripremao topao doček svojim odabranicama, samouvjerenoj Sandri, uplašenoj Zorici i razgovorljivoj Bahri, a dame su u automobilu skovale pakleni plan – naučit će farmera kućanskim poslovima. No čim su nogom kročile u njegovo dvorište, rasplamsale su se ljubomorne iskrice. Bahra je prva požurila pozdraviti Valtera, ostavivši ostale iza sebe, a Sandra je komentirala da joj već pomalo ide na živce.

Foto: RTL

''Valter nas je jako lijepo dočekao. Ocijenila sam njegov govor tijela i po tome sam ustanovila da nas je iskreno dočekao. Tu moć sam stekla prirodno… Uvijek me interesirala psihologija čovječanstva'', komentirala je Bahra, pohvalivši se svojim sposobnostima.
A u Zrinu se spremala prava gozba, Dušan je za svoje dame odlučio ispeći odojka. Njegove su djevojke bile poprilično uzbuđene, a posebno Gorana koja je priznala da jedva čeka zagrliti i poljubiti Dušana.

''Šuška se, šuška, da ja volim Duška'', zapjevala je kandidatkinja pa dodala da je osjećala leptiriće u trbuhu dok je čekala da se farmer pojavi. Kako su protekli prvi dani na farmama i hoće li se djevojke snaći s prvim seoskim zadacima, ne propustite pogledati već sutra od 21 sat, u novoj epizodi 'Ljubav je na selu'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije