Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'STRUČNO' MIŠLJENJE

Cigi komentirao Jandrokovića: 'I Milanović će primijetiti ono što sam i ja...'

Foto: Facebook
1/6
13.05.2021.
u 17:32

Fotografiju nam je komentirao i modni stilist Neven Ciganović, koji se složio da Jandroković ima mišiće, no primijetio je i nešto drugo.

Ne prestaju komentari na račun predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, koji je danas na Facebooku objavio arhivsku fotografiju na kojoj pozira u kupaćim gaćicama i pritom odgovorio predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću. 

 "Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami...", napisao je Jandroković u opisu fotografije. 

Foto: Facebook/TS Auris
Fotografiju nam je komentirao i modni stilist Neven Ciganović, koji se složio da Jandroković ima mišiće, no primijetio je i nešto drugo. 

- Meni na ovoj fotografiji mišići uopće nisu upitni, ali vjerujem da će Milanović primijetiti ono što je i meni prvo zapalo za oko, a to je”nedostatak muda”, u svom je stilu komentirao popularni Cigi. 

Podsjetimo, Zoran Milanović danas je u Zaboku opet komentirao aktualnosti oko Vrhovnog suda i izbora čelne osobe u toj najvišoj pravosudnoj instituciji.  Novinari su ga upitali kako komentira izjavu Gordana Jandrokovića koji je rekao da će sigurno doći i do trećeg javnog poziva za predsjednika Vrhovnog suda. 

“Tko je on da to može reći? On može nekažnjeno počiniti i kažnjivo djelo, ali tko je on da to kaže? Je l’ on to raspiruje, on je jedan nametnuti stranački dodvorica koji pokušava glumiti, ali je ustvari nasilnik bez mišića, jedan običan nasilnik”, rekao je Milanović.

VIDEO: Vinko Ćemeraš bioje gost Večernjakove desetke

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Mega_London
Mega_London
19:39 13.05.2021.

Jooj, jedva čekam fotomontaže s Njonjom!

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
23:58 13.05.2021.

Ovo je zabavno za 7.osnovne ili za odrasle kojima je IQ ispod 90...

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:40 13.05.2021.

Dok nas potkradaju ,serviraju nam ovo.Koja je ovo država...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije