Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmišljen preljub

Chris Martin opovrgnuo da je prevario suprugu s Kate Bosworth

chris martin
Reuters
04.11.2009.
u 18:30

- To je obična izmišljotina - objasnio je Martin nesporazum, dodavši kako postoji mogućnost da se Kate s njim nalazila u istoj sobi, ali je čak nije ni držao za ruku, a kamoli poljubio.

Nakon što je u medije procurila vijest da se frontmen banda Coldplay i suprug Gwyneth Paltrow, Chris Martin, na jednoj zabavi ljubio s plavokosom glumicom Kate Bosworth, slavni Britanac je preljub oštro demantirao.

– To je obična izmišljotina – objasnio je Martin nesporazum, dodavši kako postoji mogućnost da se Kate s njim nalazila u istoj sobi, ali je čak nije ni držao za ruku, a kamoli poljubio. Svjedok događaja je izjavio da je isprva mislio da se Martin grli s vlastitom suprugom, ali je kasnije shvatio da je u pitanju lijepa glumica Kate Bosworth.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
noa
18:48 04.11.2009.

jedna je riječ tu ključna za to tipa i band...PLAGIJATORI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije