Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjerao?

Chris Brown se obratio bivšoj djevojci 10 godina nakon što ju je istukao

Foto: Instagram
1/6
05.05.2019.
u 00:19

Prošlo je deset godina od brutalnog napada Chris Browna na njegovu tadašnju djevojku Rihannu, a njegovi agresivni ispadi obilježili su i godine poslije.

Nakon što je objavila vruće fotografije pozirajući u donjem rublju za Savage X Fenty, Rihannini pratitelji na Instagramu nisu ostali imuni na takve prizore. Međutim, nije ni njezin bivši dečko pjevač Chris Brown (29).

Prošlo je deset godina otkako ju je 'smjestio' u bolnicu zbog teških ozlijeda, a sada je Brown komentirao na nedavne fotke uputivši joj komplimente.

- Slomit ćeš internet! Samo tako, kraljice! - napisao Chris i kasnije dodatno komentirao kako želi njezinu novu glazbu.

Foto: Instagram Asos

Podsjetimo, njihova veza završila je 8. veljače 2009. godine kad su upustili u svađu koja je završila Brownovim napadom na Rihannu koja je poslije zatražila liječničku pomoć. Pjevač je priznao krivnju za napad, kao i za prijetnje u mjesecu nakon incidenta. Zbog toga je dobio pet godina uvjetne kazne, odradu dobrotvornog rada i savjetovanje za obiteljsko nasilje, piše Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@savagexfenty savageX.com

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Podsjetimo, ovo nisu jedini Brownovi ekscesi. Pjevač je 2012. godine bio upleten u događaj s reperom Drakeom i njegovom svitom u jednom njujorškom klubu koji je iza sebe ostavio osam ozlijeđenih ljudi, a 2013. godine pjevač Frank Ocean je rekao da ga je Brown gurnuo i prijetio mu da će ga upucati tijekom svađe za parking mjesto ispred studija.

Iste godine dobio je još 1000 sati dobrovoljnog rada, a 2014. godine je bio osuđen na 131 dan zatvora zbog kršenja odredbi uvjetne kazne. Pušten je ranije zbog preopterećenog kapaciteta zatvora, a 2016. godine opet je uhićen nakon što ga je jedna žena optužila za prijetnju pištoljem. Tada je ušao u sukob s policijom jer im je odbio otvoriti vrata, iako su imali nalog za pretraživanje.

Chris Brown nije se smirio ni tada, pa je u srpnju 2018. godine uhićen za fizički napad te je pušten uz jamčevinu od 2,000 dolara. Pjevač je u siječnju ove godine ponovno uhićen i Francuskoj zbog optužbi koje je iznijela 24-godišnjakinja tvrdeći da ju je silovao. Prema zadnjim saznanjima, optužnica nije podignuta.

Pogledajte koji razvodi su iznenadili sve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije