Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Chk chk chk prvi potvrđeni bend T-mobile iNmusic festivala

Chk chk Chk
Foto: Danijel Lijović
1/2
29.01.2010.
u 12:25

Festival bi trebao okupiti više od 40 izvođača na šest pozornica, a bit će osigurani i bolji uvjeti u pratećem kampu. Prošle je godine, prema podacima organizatora, festival u oba dana posjetilo ukupno 40.000 ljudi.

!!! ili Chk chk chk prvi je potvrđeni izvođač T-Mobile INmusic festivala. Najveći hrvatski Open-air rock festival održat će se 22. i 23. lipnja na Jarunu u Zagrebu. !!! su već nastupili na jarunskom festivalu prije tri godine, i to vrlo uspješno, oduševili su publiku te bili jedan od najuspješnijih gigova festivala.

To je zasad i jedini bend za koji se službeno zna da će nastupiti na festivalu.

Headlineri još nepoznati
- Nećemo se razmetati velikim imenima, nego ćemo to objaviti kada za to bude vrijeme - obrazložio je Zoran Marić, direktor festivala, koji je najavio da će se uskoro objaviti i headlineri, no nije precizirao kada će se to dogoditi.

Festival bi trebao okupiti više od 40 izvođača na šest pozornica, a bit će osigurani i bolji uvjeti u pratećem kampu (topla voda, wireless internet, čuvanje stvari, punjenje mobitela i laptopa, trgovine...). Kamp će biti otvoren šest dana, od 19. do 25. lipnja.

Prošle je godine, prema podacima organizatora, festival u oba dana posjetilo ukupno 40.000 ljudi.

Prijašnjih godina na festivalu su nastupali mnogi poznati bendovi poput: Sonic Youth, Moby, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy & The Stooges,  Kraftwerk, Franz Ferdinand, N.E.R.D., Morrisey, Prodigy...

Novo: Turistički izleti za posjetitelje

S obzirom na to da festival posjeti i puno gostiju iz inozemstva, organizatori su odlučili proširiti ponudu i turističkim izletima u četiri županije. Posjetiteljima će tako biti ponuđeni atraktivni izleti na Plitvička jezera, obilazak dvoraca Hrvatskog zagorja, rafting na Mrežnici ili bicikliranja po Samoborskom gorju.

- Za razvoj turističkog potencijala festivala posebno je važna podrška grada Zagreba koji ima i najviše koristi od festivala. Podrška grada obećana nam je od strane savjetnika gradonačelnika za kulturu Duška Ljuštine. Iako još ništa nije potvrđeno - istaknuo je Marić.

Gosti iz V. Britan ije, Francuske, Njemačke, Nizozemske...

Organizatori se nadaju i porastu broja inozemnih gostiju.
-Surađujemo s turističkim agencijama diljem Europe. Dosad su dogovorene suradnje s turističkim agencijama u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švicarskoj, Austriji, Njemačkoj, Italiji, Mađarskoj i Nizozemskoj, a uz veliki broj gostiju iz tih zemalja, očekuje se i veliki broj posjetitelja iz zemalja regije - poručuju organizatori.

Cijene ulaznica

- Kamperske ulaznice od 1.2.  do 5.5. - 180 kn

                                         od 6.5. do 2.6. 220 kn

 - Dnevne ulaznice isključivo na blagajnama na dane održavanja: 350 kn

- Festivalska ulaznica za oba dana:

                           od 1.2. do 17.3. - 390 kn

                           od 18.3. do 5.5. - 440 kn

                           od 6.5. do 22.6.  - 490 kn

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije