Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužba

Cheryl Cole ne želi tjelohranitelju platiti dug od 650 tisuća kuna

cheryl
Pixsell
17.12.2012.
u 21:35

– Stvarno je drska i ne znam kako je samo nije sram ignorirati sve moje zahtjeve za isplatu za posao koji sam pošteno odradio. Na bankovnom računu ima milijarde, a meni ne želi isplatiti tu siću. Doista loše – kaže razočarani Balkman

– Štitio sam je tri mjeseca prošle godine dok je živjela u Americi. Nikamo nije izlazila bez mene, tvrdi bivši tjelohranitelj Cheryl Cole (28), Craig Balkam. Dodao je da mu britanska pjevačica nikad nije platila usluge. Duguje mu 650.000 kuna. Balkam joj je zbog toga zaprijetio tužbom.

– Tužno je da mi ne odgovara na pozive i pravi se da me ne poznaje. Razočaran sam jer sam za nju riskirao život – objasnio je Amerikanac. Cherylino bogatstvo procjenjuje se na 102 milijuna kuna.

– Stvarno je drska i ne znam kako je samo nije sram ignorirati sve moje zahtjeve za isplatu za posao koji sam pošteno odradio. Na bankovnom računu ima milijarde, a meni ne želi isplatiti tu siću. Doista loše – kaže razočarani Balkman.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
07:56 18.12.2012.

Možda smatra da je 216.000 kuna mjesečno prevelika plaća?

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:02 18.12.2012.

Predsjedniku sjedinjenih država je godišnja plaća 400.000 dolara. Lako dolazimo do cifre od 33.000 mjesečne plaće što po srednjem tečaju iznosi 190.000 kuna mjesečne plaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije