Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predana poslu

Charlize Theron sedam se dana mučila s proljevom u Africi

charlize
Pixsell
20.06.2011.
u 15:25

Oskarovka je za USA Today rekla da ni na WC-u nije prestala razmišljati o svojoj udruzi za borbu protiv širenja side u Africi radi čega i boravi u Južnoafričkoj Republici

Lijepa glumica Charlize Theron sedam se dana mučila s proljevom koji je zaradila za boravka u Južnoafričkoj Republici. U svoju rodnu državu glumica je došla radi humanitarnog rada koji obavlja njezina organizacija Africa Outreach Project čiji je zadatak edukacija mladih u Africi kako da se zaštite pri spolnom odnosu u želji da se spriječi porast broja oboljelih od side.

– Već sedam dana sjedim na školjci – rekla je oskarovka za USA Today i nastavila:

– No i dok sam na WC-u razmišljam o poslu koji me ispunjava i radi kojeg sam ovdje. Dio mene uvijek će ostati djevojka iz Južnoafričke Republike koja je svjesna da je imala samo jako puno sreće u životu za razliku od većine svojih sunarodnjaka i svaka pomoć njima ispunjava me i izgrađuje kao osobu.

Charlize je priznala da voli fine stvari, ali da je novac nije pokvario i kako je ostala svjesna da materijalno nije osnova za životnu sreću.

– Razmažena sam, ali i svjesna stvarnosti. Tako, primjerice, nikada neću imati više od dva sjenila za oči u kozmetičkoj torbici jer mi više od toga jednostavno nije potrebno. A tako je i sa svim drugim u životu – rekla je.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
18:41 20.06.2011.

meni je prošao za dva dana, srećom sam na godišnjem pa me baš opet tjera na ...

NI
nindža
18:18 20.06.2011.

aaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahha koji članak u pm. nema pametnijih tema nego pisat kolko puta dnevno ova ima stolicu. nego, niste napisali jel joj kenja bila žuta ili zelena.

Avatar kelt
kelt
18:21 20.06.2011.

A ja se mučim s proljevom u Hrvatskoj!!! Sutra imam vremena poslije 5, dat ću vam ekskluzivni intervju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije