Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usamljena ljepotica

Charlize Theron očajnički želi muškarca, ali nitko je ne želi

Charlize Theron (1)
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
30.06.2011.
u 10:05

Glumica je lani prekinula devetogodišnju vezu i od tada je sama, a Pierseu Morganu požalila se zašto je to tako

Oskarovka Charlize Theron ulaže goleme napore u tome da nađe dečka, ali ne polazi joj za rukom.

Na glas je izrazila želju da sada u 35. godini života ne želi biti sama, ali kao da za nju ne postoji adekvatan muškarac.

Otkako je lani u siječnju prekinula devetogodišnju vezu s glumcem Stuartom Townsendom, ljubavi ni na vidiku, što je teško razumjeti uzmu li se u obzir neke od njezinih predispozicija. Naime, sa zavođenjem ne bi trebala imati problema jer nebrojeno puta proglašavana je najseksepilnijom i najljepšom ženom svijeta. Toliko je zgodna da je postala i zaštitno lice modne marke Christian Dior. Vrhunska je glumica, za što je 2003. nagrađena i Oscarom, a nominirana je i za brojne druge nagrade. Osim tih kvaliteta, ni materijalno nije za baciti jer trenutačno je teška oko 150 milijuna kuna. Ipak... sama je, a u showu Piersea Morgana na CNN-u zavapila je:

- Usamljena sam i treba mi muškarac! Imam problema s realizacijom nove veze otkako mi se prijašnja veza iz strasti pretvorila u odnos brata i sestre.

Nedavno su je čak fotografirali s princem Harryjem na meču pola i špekulirali o vezi među njima, no glumica je to opovrgnula.

- Nismo skupa. Divim se njegovoj strasti s kojom obavlja sve što se pred njega postavi i to je sve - rekla je.

Charlize, u nadi da će je ljubav ipak zaskočiti, radi na novom filmu s glumicom Kristen Stewart. Bit će to adaptacija priče o Snjeguljici i sedam patuljaka.

Ključne riječi

Komentara 6

HE
HEBOS
11:37 30.06.2011.

Mogu li se ja prijaviti kao patuljak za taj njen novi film?

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
11:55 30.06.2011.

možda ona ne shvaća da su u njenim godinama ljudi u prosjeku već deset godina u braku te imaju dvoje-troje djece i ne sexaju se više od dva puta tjedno.i da je to zapravo normalno.i da i nije normalno da netko živi u strasti do zlatnog pira i iz zabave a bez djece.

PE
Pegaz
12:01 30.06.2011.

ma daj, dajkane, prestani vise srati o moralnim obavezama radjanja djece i popovati svima stalno! sta ti znas kakve su cije okolnosti u zivotu, osim toga zena je bila u dugoj vezi koja, ocito, nije bila dobra, od kuda ti znas da bi ona zabavu i sto bi ona uopce. Idi tamo stancaj djecu, kada svima toliko pametujes, i ne davi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije