Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHARLIZE THERON

Jedna od najljepših glumica svijeta udebljala se 16 kg radi nove uloge

Charlize Theron
Foto: Reuters
1/5
08.03.2018.
u 16:38

U filmu "Tully" Charlize igra samohranu majku troje djece, koja je iscrpljena od obaveza, pa joj brat predloži dadilju.

Jučer je izašao trailer za film "Tully" u kojem je drastičnu transformaciju napravila jedna od najljepših glumica današnjice - Južnoafrikanka Charlize Theron (43). U njemu Charlize igra samohranu majku troje djece, koja je iscrpljena od obaveza, pa joj brat predloži dadilju.

- Ne želim stranca u mojoj kući! To je poput filma u kojem dadilja pokušava ubiti obitelj - kaže njen lik Marlo, prije nego u kući pusti dadilju (Mackenzie Davis). Ipak, sudeći po viđenom, čini  se kako će dadilja Tully pomoći Marlo da vrati kontrolu svog života. Osim Teron i davis u filmu između ostalih glume i Mark Duplass i Ron Livingston, a režirao ga je Jason Reitman, redatelj koji već ima dvije nominacije za Oscar, i to za filmove "Ni na nebu ni na zemlji" i "Juno".

Inače, Theron se za ulogu u ovom filmu udebljala 16 kilograma, no odmah nakon snimanja vratila je svoju staru kilažu. Podsjetimo, prije 14 godina se za ulogu u filmu "Čudovište" udebljala 13 kilograma. Ta joj je uloga donijela i nagradu Oscar.

Komentara 2

SC
schwertransport
18:08 08.03.2018.

Sada je pravi komad Poznato je da samo psi vole kosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije