Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna glumica

Ova preslatka djevojčica danas je jedna od najvećih holivudskih zvijezda

charlize theron
Foto: Instagram
1/5
29.09.2015.
u 22:43

Fotografija mlade i nasmijane Charlize nastala je tijekom njenog odrastanja u Južnoafričkoj Republici, a glumica ju je na svom profilu objavila kako bi skrenula pozornost na kampanju 'Let Girls Learn'

Holivudska ljepotica Charlize Theron na svom Instagramu objavila je fotografiju iz svog djetinjstva na kojoj bi ju malo tko prepoznao. Fotografija mlade i nasmijane Charlize nastala je tijekom njenog odrastanja u Južnoafričkoj Republici

Lijepa glumica fotku je objavila kako bi promovirala kampanju za edukaciju i zdravstvenu zaštitu djevojčica iz siromašnih dijelova svijeta 'Let Girls Learn'.

-U školi sam naučila da moram naporno raditi, sanjati velike snove i uvijek vjerovati u sebe. 62 milijuna djevojčica nema tu mogućnost- napisala je Charlize i prikupila više od 11 tisuća lajkova. Inače, 40-godišnja glumica jedna je od najaktivnijih holivudskih humanitarki, a ovom kapanjom to je još jednom i dokazala. Bravo Charlize!

>>Sean Penn i Charlize Theron raskinuli zaruke!

>>Sean Penn posvojit će sina Charlize Theron

Komentara 2

CI
cinkvici
10:35 30.09.2015.

Buooonaaaa

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:10 30.09.2015.

Ima labrnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije