Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Manekenka se četiri godine nalazila na listi blokiranih pratitelja na Twitteru, a Bidenov potez ju je iznenadio

Foto: Instagram
1/12
23.01.2021.
u 07:00

Manekenka Chrissy Teigen četiri se godine nalazila na listi blokiranih Twitter profila predsjednika Trumpa. Nakon što je Joe Biden preuzeo službeni profil, usljedio je potez koji je odjeknuo internetom.

Joe Biden i službeno je postao novi predsjednik Sjedinjenih Američkih Država, a s time je preuzeo i službeni profil američkog predsjednika na Twitteru. Naime, četiri se godine na listi blokiranih Twitter profila nalazila manekenka Chrissy Teigen koja se direktno obratila na toj platformi Joeu Bidenu.

Foto: Twitter

"Bok, Joe Biden! Četiri godine sam bila blokirana od strane američkog predsjednika.  Možeš li me zapratiti?", napisala je manekenka, a uskoro je došao i odgovor i ugodno iznenađenje. Chrissy se tada našla među 12 osoba koje je Biden zapratio.

"O, moj Bože. Konačno mogu vidjeti što predsjednik piše, tekstove koji vjerojatno neće biti besmisleni. Vjerojatno sada više ne bih trebala tvitati", napisala je ushićeno.

Foto: Twitter

Teigen i njezin suprug glazbenik John Legend prisustvovali su inauguraciji u Washingtonu, a sam Legend je bio jedan od izvođača na Bidenovom virtualnom inauguracijskom koncertu. Chrissy nikada nije skrivala koliko ne podnosi Trumpa pa je nedavno napisala: "Konačno odlaziš! Povijest neće biti dobra prema tebi, ti psihopatu, ali ja svakako nikad nisam bila!"

Podsjetimo, Chrissy je prošle godine u listopadu izgubila dijete s pjevačem, a nakon toga priznala da je posrnula za alkoholom. Nedavno je otkrila pratiteljima da je trijezna već četiri tjedna. Po prvi put o gubitku djeteta progovorili su kao par ispred kamera u "Good Morning America". Sina, kojemu su taj dan dali ime Jack, izgubili su u 20. tjednu trudnoće, a fotografije koje je objavila iz bolničke sobe izazvale su bujnu reakciju pratitelja. Dok neki smatraju da ih nije trebala objaviti, neki je podržavaju jer se slažu s idejom podizanja svijesti za one u sličnoj situaciji. Chrissy je rekla da je 'nije briga' hoće li nekog uvrijediti s tim jer su to bile slike za nju, kako bi je podsjećale na sina. Njezin suprug John rekao je da je bio "zabrinut" zbog fotografiranja, ali da mu je drago što ih sada ima u sjećanju na Jacka.

 

Komentara 1

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
10:37 25.01.2021.

Vau

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije