Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon moždanog udara

Cetinski se hvali novim uspjehom supruge: 'Opet si iz svega izašla kao pobjednica'

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/6
16.11.2019.
u 10:10

Tony Cetinski svojim je obožavateljima otkrio koliko je ponosan na svoju suprugu Dubravku koja je održala predavanje studentima na jednom fakultetu pet mjeseci nakon što je doživjela moždani udar u obiteljskoj kući u Istri.

Prije samo pet mjeseci Tony Cetinski šokirao je obožavatelje informacijom da je njegova supruga Dubravka doživjela moždani udar. No, čini se kako su zdravstveni problemi sada u potpunosti iza nje, a pred njom neki novi izazovi i uspjesi. Jedan od njih je i predavanje o turizmu Istre koje je održala studentima jednog fakulteta. Iz prvog reda podršku joj je pružio i Cetinski koji nije krio ponos zbog svoje Dude.

- Što da ti kažem draga moja Duda? Nakon svega što si prošla opet si iz svega izašla kao pobjednik. Gledati taj sjaj u tvojim očima nakon što si se tako zdušno pripremala i tako zabavno prenijela sve na studente je nešto neopisivo. Dobrodošla natrag, divno te bilo vidjeti u svom prirodnom zanosu i okruženju baš kao dijete u pješčaniku svog vrtića. Tvoj muž je preponosan da ne može ni prave riječi pronaći. Volim te - napisao je Tony na Instagramu.

Njegova emotivna objava razgalila je mnogobrojne obožavatelje. - Ti si jedan ozbiljan kralj. Budite preponosni jedno na drugo. Čestitke od srca! - napisala je jedna od pratiteljica. - Predivne riječi,svaka čast,drżite se kao i do sada - nadovezala se druga.

Podsjetimo, Dubravki Cetinski u lipnju je pozlilo u obiteljskoj kući u Istri . U tom trenutku s njom je bio Tony koji je pravovremeno reagirao i odmah pozvao Hitnu pomoć. U bolnici se ispostavilo da je Tonyjeva supruga imala moždani udar.  - Hvala Bogu i svima vama koji ste nam bili podrška svojim molitvama. Dubravka Cetinski je stabilno, naravno i zahvaljujući cijelom medicinskom osoblju KBC-a u Rijeci. Hvala ljudi. Opet je pobijedila – napisao je tada Tony uz fotografiju iz bolnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije