Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže sin

Čeka bebu s 14 godina mlađim! Naša bivša manekenka (41) ponosno pokazala trudnički trbuščić

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
03.11.2020.
u 19:07

Unatoč trudnoći u četrdesetima čini se da se Iris drugo stanje podnosi bez problema, a da se osjeća odlično potvrđuju i snimke i slike na njezinom Instagramu.

Bivša manekenka Iris Rajčić nedavno je otkrila da čeka drugo dijete sa svojim partnerom, nogometašem Markom Livajom. 41-godišnja Iris i 14 godina mlađi Marko zajedno već imaju četverogodišnju kćer Elizabet, a uskoro će u njihovu obitelj stići i maleni dječak. Unatoč trudnoći u četrdesetima čini se da se Iris drugo stanje podnosi bez problema, a da se osjeća odlično potvrđuju i snimke i slike na njezinom Instagramu na kojima vježba u teretani.

1/1

- Jučer si rekao sutra. Ne odustaj. Budi sretan i fit- napisala je Iris u opisu snimke iz teretane na kojoj pozira u bijeloj širokoj majici za vježbanje i crnim tajicama visokog struka koje su istaknule njezin trudnički trbuščić. "Predivna trudnica", "Bravo", "To majko", samo su neki od komentara pratitelja ispod snimke.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Iris i Marko prohodali su prije šest godina, a zbog razlike u godinama malo tko im je davao šanse. Par već godinama živi u Grčkoj gdje Livaja igra kao napadač grčkog kluba AEK.

Foto: Instagram

Svoju vezu 41-godišnja manekenka i njezin partner započeli su 2014. godine, a nakon dvije godine veze na svijet je stigla i njihova prva kći. Iris je oduvijek padala na nogometaše pa je tako prije mlađahnog Livaje ljubila Krunoslava Lovreka i Nikolu Pokrivača.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
07:30 04.11.2020.

pa dobro, majku mu.... nije mi jasno kako on, kao mlad i uspješan dečko, dozvoli da ga smota ova - očigledno - profesionalka? Pa zar on nema oca, majku, brata, sestru, ujnu, ujca, Petra, Pavla.... koji će mu reći: "Ma ostavi to, to je profesionalka???"

Avatar marela
marela
08:17 04.11.2020.

Moj sin, 27 g, je rekao pa sta na situaciju kada su zene puno starije od partnera. Objasnih mu,evo npr: ujak ti ima 50god, a nasa susjeda 65 godina,vidis li ih kao par? Ostao je šokiran..... U nekim godinama sve moze,a onda stisnu godine.......na zalost.

LI
linkser2
19:27 03.11.2020.

kako nepredvidivo...nogometaš i manekenka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije