Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hitan povratak u NY

Catherine Zeta Jones strepi nad bolesnim suprugom

catherine zeta jones
pixsell
02.10.2010.
u 15:59

Glumica je naglo prekinula posjet rodnom Walesu gdje se trenutačno održava golf-turnir Ryder Cup koji su ona i suprug tradicionalno posjećivali.

Iako daje sve od sebe u borbi s teškom bolešću, stanje Michaela Douglasa, čini se, sve je lošije. Britanski mediji tvrde da je upravo to razlog zbog čega je njegova supruga Catherine Zeta Jones naglo prekinula posjet rodnom Walesu gdje se trenutačno održava golf-turnir Ryder Cup koji su ona i suprug tradicionalno posjećivali. Catherine je u Velikoj Britaniji trebala ostati tri dana, no već je drugog dana spakirala kofere i hitno se vratila u New York svojoj obitelji. Catherine i Michael već su godinama veliki golf-fanatici, ali se 66-godišnji glumac zbog bolesti morao odreći svog najdražeg hobija.

 

A brižna Catherine zbog njega se odrekla novih glumačkih uloga. Lijepoj Britanki ponuđena je uloga Vivianne Leigh u filmu o Marilyn Monroe zbog koje bi desetak dana morala biti odvojena od supruga i djece, no Catherine ju je bez razmišljanja odbila. Izvori bliski paru kažu da je ona suprugu u ovim najtežim životnim trenucima veliki oslonac i ne dopušta mu da klone duhom. No, da ni sama nije stijena, Zeta Jones je pokazala u rodnom Walesu gdje je zaplakala spomenuvši suprugovo ime.

 

– Michael ove godine nije doputovao sa mnom jer upravo dovršava svoju terapiju. Jaka je osoba i, unatoč težini situacije, proteklih paklenih osam tjedana ponosno je izdržao. Svoj omiljeni golf-turnir ove će godine pratiti na televiziji. Tako bih željela da je tu s nama – izjavila je suznih očiju 40-godišnja glumica i već sljedećeg dana odletjela nazad suprugu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije