Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENO NAKON 40 GODINA

Carrie Fisher i Harrison Ford imali su aferu na snimanju 'Ratova zvijezda'

Star Wars
Foto: Promo
1/3
16.11.2016.
u 12:32

Fisher je tada imala 19 godina, a Ford 33, no bio je oženjen za prvu suprugu Mary Marquardt i tada je imao dvoje djece

Carrie Fisher priznala je da je imala ljubavnu aferu s Harrisonom Fordom tijekom snimanja filma "Ratovi zvijezda". Glumica je to otkrila u novoj knjizi u kojoj je objavila svoje dnevnike sa snimanja filma 1976. godine u Londonu. Fisher je tada imala 19 godina, a Ford 33, no bio je oženjen za prvu suprugu Mary Marquardt i tada je imao dvoje djece.

Ford nije želio komentirati
– Imali smo intenzivnu vezu. Preko tjedna smo bil Han i Leia, a preko vikenda Carrie i Harrison – rekla je Fisher, piše People. Nakon što su prvi put spavali poslije rođendanske zabave redatelja Georgea Lucasa, Carrie je osjećala grižnju savjesti, ali je i bila začuđena.
– Nije mi bilo jasno zašto sam mu se tako svidjela, no vjerovala sam mu. Bio je jako ljubazan – napisala je Fisher. Novinari Peoplea pokušali su dobiti komentar od Forda, no nisu ga uspjeli dobiti.

>>Harrison Ford dobio odštetu od 13,3 milijuna kuna

Komentara 1

ST
strsljen2013
21:23 16.11.2016.

Da, i? To i dalje ne znači da The Force Awakens nije veliko smeće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije