Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni DJ

Carl Cox: Oduševljen sam Dubrovnikom, želim tu kupiti kuću!

'20.08.2011., Plaza Kupari, Zupa dubrovacka - Jedan od najpoznatijih DJ-eva danasnjice Carl Cox nastupio je sinoc na plazi Kupari. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
20.08.2011.
u 13:12

- Stigao sam obići otoke oko Dubrovnika, jeo sam najbolju ribu dosad i na kraju svega odlučio da želim kupiti kuću ovdje – rekao nam je Carl Cox

Oko šest tisuća ljudi dočekalo je zoru u subotu ujutro na dubrovačkoj plaži Kupari uz plesne ritmove jednog od najboljih DJ-eva ikad Carl Coxa. Dolazak zvijezde koja nastupa već 25 godina najavio je spektakularni vatromet, a posjetitelje je posebno oduševio šank dug 50 metara i dio plaže prekriven pjenom. Carl Cox je već ranije nastupao u Hrvatskoj, no prvi je put posjetio jug Hrvatske, koji ga je, tvrdi, oduševio.

- Stigao sam obići otoke oko Dubrovnika, jeo sam najbolju ribu dosad i na kraju svega odlučio da želim kupiti kuću ovdje – rekao nam je Carl Cox kojem hrvatska publika uvijek da pozitivnu energiju. Događaj sezone u Kuparima posjetili su i brojni susjedi iz Crne Gore te ostali gosti Dubrovnika, a osim Coxa, nastupili su Pero Fullhouse, Gunch te drugi lokalni DJ-evi. (tr/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije