Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučajni susret

Cameron Diaz u teretani se sprijateljila s princem Harryjem

Cameron Diaz (1)
Pixsell
08.06.2011.
u 13:13

Glumica je bila oduševljena kad je shvatila da je član iste luksuzne teretane u londosnkom Kensingtonu kao i princ Harry.

Glumica Cameron Diaz nije se nadala da će prva osoba s kojom će se sprijateljiti u jednoj londonskoj teretani u Kensingtonu biti princ Harry.

Cameron, koja u Londonu snima novi film Gambit, produkcija je sredila članstvo u luksuznoj teretani u kojoj vježba i britanski princ. Prilikom prvog susreta samo su se pozdravili, no uskoro su s pozdrava prešli na čavrljanje u kojem je 38-godišnja Diaz pozvala Harryja na utrku i pobijedila.

Nestašni Harry nije ostao imun na šarm američke glumice,  pozvao ju je na piće sa svojim prijateljima. Nije poznato je li Cameron prihvatila poziv.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije