Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lovely medjimurje

Čakovec snimio prvu, a Šime Strikoman 467. milenijsku fotografiju!

lovely
Foto: Ivana Levačić
1/25
03.06.2015.
u 08:35

Šimi Strikomanu, koji je snimio i svoju fotografiju, ovo je ujedno bila i 467. milenijska fotografija

Dvije tisuće ljudi protekle je subote dalo svom gradu najljepši poklon za njegov Dan! Čakovec je dobio svoju prvu milenijsku fotografiju, građani uspomenu, a svijet predivnu razglednicu.

Građani su tijelima iscrtali vizure Starog grada, odnosno bastiona palače Zrinskih, a sve je bilo snimljeno pod redateljskom palicom Šime Strikomana, veterana milenijske fotografije. Šimi Strikomanu, koji je snimio i svoju fotografiju, ovo je ujedno bila i 467. milenijska fotografija!

Za zabavni i programski dio zaslužna je bila Edita Misirić koja je tisuće građana strpljivo vodila kroz proces snimanja milenijske fotografije. Za odličnu glazbenu podlogu bili su zaslužni bend Komedija i ekipa EDM festivala Forestland, dok su nastupali uz nastupe Teute, Vivone, Nexus, Korak i Livi plesnih skupina.

Milenijska fotografija nastala je kao dio promocije projekta Lovely Medjimurje, a bez Grada Čakovca i Turističke zajednice grada Čakovca kao suorganizatora izvedba ne bi bila moguća.

>>Strikoman u akciji: Milenijska fotografija za 'U ime obitelji'

>>Milenijska fotografija za 50 godina postojanja OŠ Trnsko

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije