Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši Olimpijac

Caitlyn Jenner priznala da je bila na operaciji promjene spola: Osjećam se oslobođeno

Caitlyn Jenner
Foto: Reuters/PIXSELL, PA/Pixsell
1/4
11.04.2017.
u 09:14

Napisala je memoare "The Secrets of my Life" u kojima je konačno priznala da je početkom godine bila na operaciji promjene spola i da više ne želi pričati o toj temi

Caitlyn Jenner napisala je memoare  "The Secrets of my Life" u kojima priznaje da je završila cijeli proces transformacije iz muškarca u ženu, odnosno da je početkom ove godine bila na operaciji promjene spola.

Caitlyn je prije bila Bruce Jenner, a prije dvije godine ovaj bivši Olimpijac otkrio je javnosti da je transrodna osoba i da će promijeniti spol.  

- Operacija je bila uspješna, sada se osjećam prekrasno i sasvim oslobođeno - piše Jenner u memoarima koji će se na policama knjižara naći 25. travnja. 

Rekla je kako je ovo zadnji put da priča o operaciji i odlučila je to priznati u memoarima jer joj je dosta da je svi stalno pitaju da li je konačno promijenila spol.

>>Kada Elton radi rođendanski tulum onda je to događaj godine ali i parada kiča

>>Dvije transeksualke Caitlyn Jenner i Andreja Pejić navodno su u vezi

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
12:27 11.04.2017.

šta sve ljudi mogu učiniti od sebe

LI
liliZG
12:19 11.04.2017.

trebala ga pokloniti onom kom treba.

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:20 11.04.2017.

Da, oslobođeno od zdrave pameti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije