Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurnost

C. Ronaldo krstio sina, a okupljene čuvala naoružana vojna policija

ronaldo (1)
Pixsell
20.06.2011.
u 15:02

Krštenje malog Cristiana spojeno je s krštenjima njegova bratića Denisa, sina Ronaldove sestre Catije.

Nogometaš Cristiano Ronaldo prošlog petka krstio je sina Cristiana, na mališanov prvi rođendan. Ceremonija je održana u kapelici vojne zračne baze blizu Lisabona, a okupljene je čuvala naoružana vojna policija.

Krštenje malog Cristiana spojeno je s krštenjima njegova bratića Denisa, sina Ronaldove sestre Catije. Dječaci su dobili svaki svoju tortu na kojoj su bila ispisana njihova imena, a darove su bratski podijelili. Slavlje za brojne uzvanike održano je poslije obreda u Catijinoj kući. Malog Cristiana lani je u Americi rodila majka čiji je identitet i dalje tajna.

Ključne riječi

Komentara 4

AA
aabbcc
19:39 20.06.2011.

. Fino je da mu dite nije vise GRESNO !

OB
-obrisani-
18:58 20.06.2011.

mozda budu oba nogometasa

PI
Pita
20:09 20.06.2011.

Zalosno....mati se prodala za saku dolara! Mali ce odrasti sa traumom manje vrijednosti iako je tata bogati ulizivac.....You can\'t serve god and money Bible says!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije