Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezgodan pad

Burnać pao na stubama i završio u bolnici: 'Istina, bio sam na operaciji'

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/5
18.01.2019.
u 11:37

– Nisam stradao ni na kakvom skijanju (jer ne skijam), nego sam pao nezgodno na stepenicama (kod kuće, kućna radinost:) te mi je iskočio neki tzv. disk – objasnio je pjevač.

Mladena Burnaća posljednjih dana ne može se vidjeti u javnosti. Razlog izbivanja pjevač je sada podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrivši kako je završio na operaciji. 

– Zbog različitih priča i učestalih poziva ovih dana da "gdje sam nestao, ne javljam se nikome danima, nešto mi se strašno dogodilo, da sam jako stradao na skijanju" i slično, izjavljujem da sam živ i zdrav i, evo, pijem kavicu – napisao je na Facebooku Burnać.

Potvrdio je i da je nekoliko dana bio hospitaliziran, ali i da je operacija prošla u najboljem redu. – Istina je da sam bio u bolnici Dubrava, na operaciji kralježnice. Sve je super prošlo i ovim putem se zahvaljujem primarijusu dr. sc. Jurici Marakoviću i cijeloj ekipi s neurokirurgije. Nisam stradao ni na kakvom skijanju (jer ne skijam), nego sam pao nezgodno na stepenicama (kod kuće, kućna radinost:) te mi je iskočio neki tzv. disk – objasnio je pjevač. 

– Sve je O. K., slijedi mirovanje i oporavak. I to je to. Idemo dalje u nove pobjede! – zaključio je četrdesetosmogodišnji pjevač.

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
zip123
12:10 18.01.2019.

Steta sto nije vise puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije