Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna Karla

Burna prošlost kandidatkinje 'Gospodina Savršenog': Uz kći naše glumice vežu se skandali

Foto: Instagram
1/3
21.11.2018.
u 07:00

Fatalna Karla, 32-godišnja medicinska sestra koja ljubav traži u showu "Gospodin Savršeni", podigla je prašinu golišavim fotografijama, ali i sramotnim ispadima

Započela je borba za naklonost Gospodina Savršenog kojeg je u novom RTL-ovu realityju utjelovio Goran Juranec. U luksuznoj vili prvu večer ugostio je 19 kandidatkinja, a jedna od njih stasitom manekenu ukrala je show već na samom početku. Riječ je o 32-godišnjoj Karli Krneti, inače kćeri naše glumice Tamare Šoletić. 

Skandala ne nedostaje

– Dat ću priliku i njemu i sebi. Sebi da postanem strpljivija, a njemu da upozna jedan drukčiji tip cure koji možda ne upoznaje svaki dan – tim riječima opisala se Karla uoči početka showa, a da doista i jest drukčija, svjedoče i brojni skandali koji se vežu uz nju. 

Da voli biti u središtu pozornosti, ova medicinska sestra iz Zadra dokazala je prije nekoliko dana nakon što je na svom Instagramu objavila golišavu fotografiju kojom se pohvalila da je snimila editorijal za hrvatsko izdanje Playboya. Nedugo nakon toga u javnost je isplivao i njezin ''prljavi veš'' koji je godinama bio skriven pod tepihom. Iza temperamentne Dalmatinke burna je prošlost u kojoj ima doista svega – od tučnjave, nasilja u obitelji pa sve do problema s narkoticima. Za sebe kaže da je djevojka mekog srca, no policijski zapisnici govore drukčije. 

Pretukla turiste 

U središte skandala fatalna Karla, kako su je mediji svojedobno nazivali, dospjela je u ljeto 2006. godine kada je s tadašnjim dečkom pretukla dvojicu tamnoputih britanskih turista, piše Slobodna Dalmacija koja navodi i da ovo nije jedini incident. Zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji tijekom godina zaradila je nekoliko prijava na zadarskom Prekršajnom sudu. Problemi je nisu zaobilazili ni dok je bila maloljetnica. Kad joj je bilo samo 15 godina policija je kod nje  pronašla tablete ecstasyja, a prije desetak godina napravila je pravi darmar kad je u alkoholiziranom stanju nasrnula na majku i mlađeg brata razbijajući namještaj u stanu. Glumica je tada bila prisiljena pozvati policiju upomoć, a Karla se ni tada nije umirila te je zbog vidljivih ozljeda koje je sama sebi nanijela, osim policiji, posla zadala i liječnicima. 

I to joj nije bio jedini put. Krajem rujna 2011. godine Karla je opet uhićena. Prema neslužbenim  informacijama koje je objavila Antena Zadar, tada se potukla s nevjenčanim suprugom Zvonkom B. Zbog ozljeda su oboje završili na kirurgiji zadarske bolnice, a nakon što im je pružena liječnička pomoć, prepraćeni su kod  suca za prekršaje. Posljednji u nizu incidenata dogodio se u veljači 2016., kad je u jednom stanu pretukla Nijemca udarcima glavom u glavu. Glumica Tamara Šoletić, očito svjesna burne naravi svoje kćeri, protivila se  njezinu ulasku u show, no Karlin pokušaj osvajanja ''Gospodina Savršenog'' ipak nije mogla spriječiti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mama @harbor_cookhouse_club_zadar

A post shared by Karla Krneta (@karlakrneta) on

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti.


 
Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:05 21.11.2018.

“njemu da upozna jedan drugačiji tip cure koji možda ne upoznaje svaki dan”..... Naravno, za upoznati ovakav tip cure potrebno je potegnuti do ženskog odjela Remetinca ili Požege , u ustanove gdje ovakve uglađene dame borave

VK
VKSS
08:56 21.11.2018.

17 zena se bori za jednog muskarca,gdje su sad feminiskinje,ovo sad nije kameno doba?Ne samo kad treba protiv Crkve i vjeronauka,za pobacaj onda se koze oglasavaju.A ovaj show je primjer djeci,za 10 godina svaka 3 cura ce biti ovakva,uzori su im ovakve ...

Avatar utunelu
utunelu
08:08 21.11.2018.

pazi ovo ja sam osebujan lik razbio sam nekome glavu imam 12 kaznenih djela i moras me upoznati..koji vam je ..di ste vi odrasli isli u skolu s kime ste se druzili da ste takve debili ?Kako može osoba koja je bolesna za sebe reci da je osebujna ili fatalna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije