Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi bullhit

Bulić opjevao džemper Ivane Vide: 'I kaj ću sada, tuga vlada. Kak ću se u tom prculjku šetati do grada?'

Foto: screenshot
1/4
08.02.2019.
u 14:38

Situacija s Ivanom Vidom i njezinim skupocjenim džemperom koji se skupio u pranju inspirirala je Luku Bulića koji je nogometaševoj supruzi posvetio svoj ovotjedni Bullhit.

Džemper Ivane Vide i dalje ne prestaje intrigirati, ali i inspirirati. Upravo njemu, skupocjenom džemperu koji se skupio u pranju i zadao glavobolje supruzi Domagoja Vide, voditelj i imitator Luka Bulić posvetio je novi Bullhit. 

Bulić je preradio pjesmu ''Jumo Aronund'' i urnebesno opjevao ''Džemper'' zbog kojeg je ljutita Vida htjela najuriti svoju spremačicu. 

– Ovo je odlično! Nadmašio si samog sebe! – poručili su mu obožavatelji u komentarima. 

Inače, uništeni džemper stoji oko 3500 kn, a rad je poznate dizajnerice Alberte Ferretti koja kaže da je ovaj odjevni predmet za žene s jakom osobnosti. Džemper od vune i kašmira postao je hit krajem 2017. godine, a njegova popularnost ne jenjava ni danas. 

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju. 

Ključne riječi

Komentara 8

NI
nik83
15:00 08.02.2019.

Skoči iz opanaka u čizme i tako se uzvisi, uzoholi. Takvi su najgori! Ovakve pojave u našem društvu treba izrugivati. Svaka čast!

DU
Deleted user
15:13 08.02.2019.

te stvari Luka!!!

NO
No1
15:07 08.02.2019.

"Jumo Aronund"?!?!?! Ne kuzim... House of Pain? Mozda? "Jump Around"? Mozda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije