Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravno zimovanje

Bugarska avantura glumice Mije Begović

mia begović
15.01.2010.
u 12:07

Put do Banskog bio je naporan i dug. Vozili su noću, a sa stankama su putovali gotovo 12 sati. O zgodama sa skijanja Mia rado govori. Točnije, grohotom se smije na njihov spomen.

Već na ulazu u bugarsko skijalište Bansko Miju Begović obradovali su posvuda oblijepljeni plakati naše Snježne kraljice Janice Kostelić.

– Smiješila nam se na svakom koraku, a i nama je to nakon naporna puta izmamilo osmijeh – kaže Mia.

Put do Banskog bio je naporan i dug. Vozili su noću, a sa stankama su putovali gotovo 12 sati. O zgodama sa skijanja rado govori. Točnije, grohotom se smije na njihov spomen.

 

– Kombinirali su pravi i umjetni snijeg. Topovi su radili i danju, pa su skijaši nakon što su projurili kroz snježni udar topa bili neprepoznatljivi. A svakih 20 metara – novi top. Izađeš iz jednog, uđeš u drugi... Kad sam došla na dno staze duge sedam kilometara, izgledala sam kao jeti. Željko nije vjerovao da sam to bila ja! – smije se Mia. Na skijanju nije bila već četiri godine jer nakon ozljede noge nije htjela riskirati profesionalnu sezonu. Ove zime u Bugarsku se uputila na nagovor supruga Željka i njihova društva i dobro se odmorila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije