Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna tajnica

Buga Župarić, bivša djevojka Petra Ćiritovića, u "Dolini sunca"

buga župarić
02.11.2009.
u 22:45

Buga će u ulozi mlađahne i zavodljive tajnice Sare unijeti novi dašak napetosti u nekad idilično Jablanovo. Sara će, uz svoju prijateljicu Laru, nesputanim ponašanjem dodatno uznemiriti mještane malog mjesta i dati im mnogo razloga za nova šaputanja.

U privatnom životu nekad je ljubila glumca Petra Ćiritovića, no u seriji "Dolina sunca", u kojoj nastupa i njezin bivši dečko, lijepa 24-godišnja glumica Buga Župarić usko će biti vezana uz lik Andrije kojega glumi Robert Kurbaša.

Buga će u ulozi mlađahne i zavodljive tajnice Sare unijeti novi dašak napetosti u nekad idilično Jablanovo. Sara će, uz svoju prijateljicu Laru, nesputanim ponašanjem dodatno uznemiriti mještane malog mjesta i dati im mnogo razloga za nova šaputanja. Prvu televizijsku ulogu zagrebačka glumica imala je u "Običnim ljudima" u kojima je, kao i u "Dolini sunca", glumila tajnicu.

Ključne riječi

Komentara 2

IN
insekticid
23:00 02.11.2009.

nek mi sad netko kaže da hrvati nisu bugari!

IN
insekticid
23:02 02.11.2009.

odmah se pjeni igor mandić da hrvati nisu bugari nego, ustvari srbi. a, evo vidimo da su hrvati bugino maslo. buga je živi dokaz. :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije