Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda sapunica

Buğraa Gülsoy na listi je najzgodnijih glumaca u Turskoj i to mu je, kaže, jako simpatično

Foto: Instagram
1/6
25.06.2018.
u 22:37

Iako je jedan od najpoznatijih glumaca u rodnoj zemlji, Turčin se u slobodno vrijeme bavi arhitekturom, grafičkim dizajnom, fotografijom i režijom, a vremena uvijek ima i za djevojku Nilfur.

Nova serija “Začin ljubavi” na male je ekrane ponovno dovela glumca Buğraa Gülsoyja, domaćoj publici poznatog po ulogama u dramskim serijama “Nebo i zemlja” te “Izgubljena čast”.

Taj 36-godišnji glumac u seriji tumači šest godina mlađeg Fatiha, obrazovanog mladića kojemu je iznimno stalo do obiteljskih vrijednosti. Zaljubljen u Zeynep, Fatih je nevjerojatno strastven prema svemu što voli. A takav je i glumac u privatnom životu. Kad se ugase svjetla reflektora, Turčin rođen u Ankari pretvara se u arhitekta, fotografa i grafičkog dizajnera.

“Sve me to nevjerojatno zanima. Osim što sam glumac, bavim se i drugačijim zanimanjima. Ne mogu se odlučiti što mi je draže”, otkriva Buğra koji je diplomirao arhitekturu, a prvi je put stao na pozornicu s trinaest godina.

“Volim taj osjećaj uzbuđenja dok glumim. Nikad nisam pomislio da ću se baviti tim poslom. Arhitekturu sam oduvijek želio studirati, a fasciniran sam i kazalištem, grafičkim dizajnom i fotografijom. Dobro se osjećam kad radim bilo koji od navedenih poslova”, kaže svestrani glumac koji je režirao i nekoliko kratkih filmova, jedan je od osnivača ciparskog filmskog udruženja te je direktor Međunarodnog festivala kratkog filma u Cipru. Glumac se često nalazi na popisu najzgodnijih turskih glumaca, no to ga,
kaže, ne uzbuđuje previše.

“Simpatične su mi te liste, ali ne smatram se takvim, mislim da sam sasvim običan muškarac”, brani se Buğra koji je od 2011. do 2012. godine bio u braku s kolegicom Burcu Kara, koja je glumila u seriji “Suze Bospora”.

“Nikad nisam komentirao privatni život i želim da tako ostane”, rekao je tada glumac. Prije braka s 38-godišnjom glumicom, Turčina se povezivalo s 31- godišnjom Miss Turske 2007. godine Selen Soyder, koja je glumila u seriji “Ljubav, vjera, nada”. Gotovo pet godina glumac je u vezi s javnosti nepoznatom Nilüfer Gürbüz, s kojom je u veljači uz bliske prijatelje proslavio 36. rođendan.

“Lijepo mi je i to je sve što mogu reći”, kaže turski multitalent. Nova serija donijela mu je i nove životne izazove. Nakon lika Guneyja u seriji “Nebo i zemlja”, u kojoj je tumačio negativnu ulogu, Fatih mu je donio priliku da bude pozitivac.

“Sve su to dobre strane ovog posla. Uživam u različitim ulogama i različitim projektima”, tvrdi. “Atmosfera na setu iznimno je ugodna. Nakon nekog vremena ti vam ljudi postanu obitelj i to ne možeš izbjeći”, dodaje glumac koji inspiraciju uvijek pronalazi u glazbi.

“Prilično je teško uskladiti seriju, kazalište i neglumačke projekte, ali sve je to dio mog posla. Rock glazba moj je ispušni ventil i moja velika inspiracija”, priznaje.

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije