Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT

Bruno Kovačević imenovan glavnim urednikom svih televizijskih programa HRT-a

Foto: Boris Ščitar
1/5
26.06.2018.
u 11:50

Eliana Čandrlić Glibota imenovana je za glavnu urednicu programa Hrvatskog radija  i Andreja Arežina Grgičević za glavnu urednicu portala i nelinearnih medijskih usluga.

Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Kazimir Bačić na prijedlog ravnatelja poslovne jedinice Program Renata Kunića imenovao je Brunu Kovačevića za glavnog urednika programa HTV1, HTV2, HTV3, HTV4 i međunarodnog televizijskog programskog kanala, Elianu Čandrlić Glibotu za glavnu urednicu programa Hrvatskog radija  i Andreju Arežinu Grgičević za glavnu urednicu portala i nelinearnih medijskih usluga, objavljeno je na internim mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije.

Kako se ističe u obavijesti, imenovanje novih glavnih urednika televizijskih i radijskih programa i portala koji su stupili na dužnost 21. lipnja uslijedilo je na temelju javnoga natječaja raspisanoga početkom svibnja ove godine i nakon pribavljenoga mišljenja novinara i drugih zaposlenika koji kreativno sudjeluju u stvaranju programa.

Na posljednjem raspisanom natječaju HRT je pozvao kandidate da se prijave za radno mjesto urednika za sva četiri televizijska programa HRT-a, kao i međunarodnoga televizijskoga programa te za radna mjesta urednika u tri programa Hrvatskoga radija, međunarodnoga radijskog programa te za urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatske televizije (IMS – HTV) i urednika Informativnoga medijskog servisa Hrvatskoga radija (IMS – HR).

Osim toga, bio je raspisan je i natječaj urednike HRT-ovih lokalnih radiopostaja: Radija Knin, Radija Pula, Radija Zadar, Radija Dubrovnik, Radija Rijeka, Radija Split, Radija Osijek i Radija Sljeme.

Komentara 3

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
13:05 26.06.2018.

Šta to vrijedi kad zadnjih 15 godina u svim političkim emisijama pravo nastupa i oziva ima 15 jednih te istih ljudi to oni koji zagovaraju iste stvari, EU,NATO,kapitalizam, uglavnom oni iz HDZ-SDP tabora a ŽIVI ZID se pljuje i cenzurira na svakom koraku! Nimalo demokratski niti slobodno novinarstvo a ponajmanje objektivno! Nema onih kji zagovaraju izlazak iz EU,nema onih koji zagovaraju SLOBODNU odluku o cijepljenju djece,nema onih koji su ANTI-globalisti! JEDNOUMLJE dakle i to od onih koji se zaklinju u pluralnost mišljenja i slobodu govora-NACIONALNA tv!

AE
Aedes2017
16:34 26.06.2018.

glas Kovačevića : ,,Hrvatska je svjetska skijaška velesila ,, !Naravno nije bila niti će ikad biti .No,nadati se kasnim plodovima Brune Save Kovačevića .

AE
Aedes2017
16:27 26.06.2018.

Još mi odzvanja u glavi trepetavi I ulizički

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije