Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjenčanje na hvaru

Udala se Bruna Sanader. U stopu je pratila sestra, a majka nije skrivala ponos

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/28
25.05.2019.
u 17:53

Svadbeno slavlje nastavit će se večeras u ulavi Stipanska, a na vjenčanje svoje mlađe kćeri nije došao Ivo Sanader koji je u Rementincu.

Bruna Sanader i Vedran Vukadinović vjenčali su se u katedrali svetog Stjepana na Hvaru.

Oko pola 17 sati mladenka je u društvu prijateljica i sestre Petre došla u katedralu, a među uzvanicima su viđeni i Luka Bebić, Jerko Rošin i Brunin stric don Vinko Sanader, pišu 24 sata. Svadbena ceremonija je završila nešto prije 18 sati i mladence je ispred katedrale dočekala klapa. 

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Prema njihovim informacijama nakon crkvene ceremonije svadbeno slavlje se nastavlja u jednoj od uvala na Paklinskim otocima. Brunin otac, bivši premijer Ivo Sanader  trenutno je u zatvoru u Remetincu, a njegovoj kćeri teško je palo što je otac neće odvesti do oltara. Bruna i Vedran u vezi su od srednjoškolskih dana i dugo su se skrivali od javnosti.

 

 

Ljubavna priča Brune i Vedrana već neko vrijeme privlači pozornost javnosti, no Bruna je odlučila sve informacije i pikanterije zadržati za sebe. Upoznali su se u IV. gimnaziji u Zagrebu, a da su u vezi otkriveno je tijekom studiranja. Bruna je studirala medicinu, a Vedran ekonomiju. Ljubav su potvrdile fotke sa studentskog putovanja u Grčku na kojima su izmjenjivali poljupce.

 

Komentara 42

DU
Deleted user
18:57 25.05.2019.

Piše......"..... oko pola 17 sati....." Ne mogu vjerovati, ovi novinari su svakim danom sve nepismeniji :D :D

AL
Alkana
21:21 25.05.2019.

A joj, hejteri, pustite curu na miru. Nije ona kriva za grijehe svog oca. Nek im je sretno, nek se vole i uživaju sa budućom djecom i obitelji.

VE
verica2
22:04 25.05.2019.

Sretno mladenci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije