Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa ceremonije

Brooklyn Beckham i Elizabeth Hurley objavili fotografije s vjenčanja Eltona Johna

Vjenčanje Eltona Johna
Foto: Instagram
1/3
22.12.2014.
u 10:50

Najstariji sin Victorije i Davida Beckhama i poznata glumica na društvenim mrežama otkrili su dio atmosfere s vjenčanja slavnog glazbenika

Slavni glazbenik Elton John jučer je uplovio u bračnu luku s dugogodišnjim partnerom Davidom Furnishom, a na svečanu ceremoniju u njihov dom u Windsoru došla je i obitelj Beckham. 

Najstariji sin Victorije i Davida na društvenoj mreži objavio je fotografiju s vjenčanja. Petnaestogodišnji Brooklyn pozirao je zagrljen sa slavnom majkom Victorijom Beckham. 

– Nevjerojatan dan s obitelji posebnim prijateljima! Čestitke ujaku Eltonu i ujaku Davidu! Širimo ljubav! – napisao je Brooklyn pored fotografije. 

Osim Brooklyna, na proslavi su se odlično zabavljali i njegova braća dvanaestogodišnji Romeo i desetogodišnji Cruz te trogodišnja sestrica Harper Beckham

Fotografiju s mladoženjom na svoj Instagram profil odmah je stavila i glumica Elizabeth Hurley. Lijepoj Liz na vjenčanju pratnja je bio dvanaestogodišnji sin Damian.

>>Elton John se ženi, na Instagramu najavio veliki dan

>>Elton John pao na teniskom turniru pa postao viralni hit

Komentara 3

SE
sestrićna
11:52 22.12.2014.

sprdekana :)))

DU
Deleted user
14:12 22.12.2014.

kuda ide ovaj svijet...u dugine boje.

DU
Deleted user
21:58 22.12.2014.

Sto on djeluje "sretno"... Ili je to samo bijela sreca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije