Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Depresija: Glumica otvorila dušu

Brooke Shields: Gledala sam smrti u oči

brooke
AFP
17.11.2009.
u 19:30

Iako je godinama pokušavala postati majka i teško je preboljela jedan spontani pobačaj, kad joj se želja napokon ispunila glumica se nije uspjela oduprijeti poslijeporođajnoj depresiji.

Ljepotica koja se vinula na hollywoodski Olimp ulogom u filmu “Plava laguna”, danas 44-godišnja majka dviju djevojčica, glumica Brooke Shields, priznala je časopisu People koliko je opasna bila njezina depresija od koje je patila nakon rođenja prvog djeteta.

Iako je godinama pokušavala postati majka i teško je preboljela jedan spontani pobačaj, kad joj se želja napokon ispunila glumica se nije uspjela oduprijeti poslijeporođajnoj depresiji. Bila je uvjerena da je smrt za nju jedino i pravo rješenje.

– Jednom sam vozeći svoju bebu u autu poželjela zabiti se u zid. Bila sam bijesna jer je moja kćer sjedila iza mene i nije mi dopuštala da ostvarim svoju namjeru. Da nije bilo nje i mojeg prijatelja koji me telefonski smirivao i urazumio, danas sigurno ne bih bila među živima – otvorena je bila Brooke koja je prekjučer dobila nagradu od fundacije Hope for Depression Research.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije