Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

Brojni poznati glazbenici nastupit će na Dori

Gelato Sisters
Foto: Promo
1/5
08.01.2019.
u 17:04

Svoje su prijave za Doru između ostalih poslali Indira Levak, Damir Kedžo, Maja Šuput, Lidija Bačić, ali i grupa Gelato Sisters, čija bi pjevačica Neda Parmać tako mogla treći put nastupiti na Eurosongu.

Na ovogodišnji izbor za pjesmu koja će nas predstavljati na Eurosongu već se prijavilo niz poznatih imena. Kako piše Dnevnik.hr, svoje su prijave za Doru između ostalih poslali Indira Levak, Damir Kedžo, Maja Šuput, Lidija Bačić, ali i grupa Gelato Sisters, čija bi pjevačica Neda Parmać tako mogla treći put nastupiti na Eurosongu.

Podsjetimo, Neda je s grupom Feminnem predstavljala Bosnu i Hercegovinu 2005. s pjesmom "Call Me", a pet godina kasnije s pjesmom "Lako je sve" predstavljale su Hrvatsku. 

Svoj nastup na Eurosongu najavila je i Nikita Ivošević, a Jacques Houdek, koji nas je s pjesmom "My Friend" predstavljao prije dvije godine, navodno je prijavio jednog mlađeg izvođača, ne dovoljno afirmiranog, ali vrlo talentiranog.

Dora se vraća nakon osam godina, a izbor će se održati 16. veljače 2019. u Opatiji.  

Pogledajte video: Gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije