Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HYGGE ATMOSFERA

Brojne poznate osobe uživale na otvaranju dućana omiljenog švedskog brenda

Foto: Promo
1/10
14.11.2018.
u 13:21

Bio je to povod sinoćnjeg druženja tijekom kojega je predstavljena jesensko-zimska kolekcija, ali i ekskluzivna linija White Label, po prvi put dostupna na hrvatskom tržištu

Omiljeni švedski modni brend Marc O'Polo, nakon kraćeg izbivanja, ponovno je u samom središtu Zagreba, u Mesničkoj ulici 1, otvorio novi, suvremeni monobrand store.

Bio je to povod sinoćnjeg druženja tijekom kojega je predstavljena jesensko-zimska kolekcija, ali i ekskluzivna linija White Label, po prvi put dostupna na hrvatskom tržištu. Brojne ljubiteljice i ljubitelji mode, među kojima i Saša i Tihana Zalepugin, Mile Kekin, Dubravko Šimenc, Robert Kurbaša, Olja Vori, Soulfingers, Mirna Medaković Stepinac, Ana Begić Tahiri, Anja Alavanja Romac, Ines Bojanić, Ana Vilenica, Aida Bukvić, dr. Mladen Duduković te veleposlanica Kraljevine Švedske Diana Helen Madunic uživali su u druženju i hygge atmosferi, posebno kreiranoj za ovu priliku.

 

Komentara 1

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:35 15.11.2018.

Kad će se ovaj Mile više vratit u jugoslaviju, stvarno je iskoristio i preiskoristio gostoprimstvo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije