Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OBJAVE ZARUKA

Britney Spears se vratila na Instagram pa zabrinula fanove: 'Čini se da nešto nije u redu'

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.09.2021.
u 09:23

- Vratila sam se. Zaruke sam proslavila za vikend. Još ne mogu vjerovati - napisala je pokraj prve fotografije koja je stara čak dvije godine. Nakon toga je objavila dvije snimke na kojima pleše, a koje su snimljene ovog ljeta. Njene fanove to je zbunilo, jer nije objavila fotografiju sa zaručnikom.

Britney Spears (39) vratila se na Instagram nakon što je prije nekoliko dana objavila kako će predahnuti od društvenih mreža kako bi proslavila zaruke sa Samom Ashgarijem (27)

- Vratila sam se. Zaruke sam proslavila za vikend. Još ne mogu vjerovati - napisala je pokraj prve fotografije koja je stara čak dvije godine. Nakon toga je objavila dvije snimke na kojima pleše, a koje su snimljene ovog ljeta. Njene fanove to je zbunilo, jer nije objavila fotografiju sa zaručnikom. 

"Je li itko primijetio da ovo vjerojatno ne piše ona?", "Čini se da ovdje nešto nije u redu", "Vratite Britney njezin Instagram", nizali su se komentari, a jedan je obožavatelj napisao kako želi da Britney objavi snimku na kojoj pozira s današnjim novinama, kako bi se svi uvjerili da je dobro. 

Podsjetimo, nakon objave zaruka neki njezini obožavatelji izrazili su zabrinutost. Naime, u strahu su kako će Sam izvući neku financijsku korist iz ove situacije i sumnjičavi su prema njegovim pravim i iskrenim namjerama. Sam je pročitao dio tih komentara i svima koji su zabrinuti za budućnost njegove zaručnice i svima koji brinu o njegovim dobrim namjerama, poručio je: - Hvala svima koji se brinu o predbračnom ugovoru. Naravno da ćemo ga potpisati. Moram zaštititi svoj džip i kolekciju cipela ako me ona jednog dana odluči ostaviti.

Godinama je Britney bila pod skrbništvom svog oca Jamieja Spearsa i kada je on nedavno predao zahtjev da se prekine njegovo 13-godišnje skrbništvo nad kćeri obožavatelji su odahnuli i bili su sretni što je Britney konačno slobodna i što samostalno može donositi odluke i upravljati svojim financijama. Sada su u strahu da će Sam preuzeti ulogu koju je dosad imao njezin otac te da opet neće biti samostalna u svojim odlukama.

VIDEO: Severina postaje TV voditeljica: radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije