Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDILI VEZU

Slavna pjevačica ljubi 13 godina mlađeg. Nećete vjerovati što joj je 'poklonio'

Britney i Sam
Foto: Instagram
02.12.2017.
u 08:33

Sam Asghari je maneken iranskog podrijetla koji radi i kao osobni trener te teše Britneyinu liniju

Slavna pjevačica Britney Spears (35) i njen 13 godina mlađi dečko Sam Asghari pojavili su se zajedno na košarkaškoj utakmici čime su potvrdili da su u ljubavnoj vezi.

Sam Asghari je maneken iranskog podrijetla koji radi i kao osobni trener te teše Britneyinu liniju. Par se upoznao tijekom snimanja spota za njezin hit 'Slumber party'.

Inače, maneken je pjevačici nedavno kupio 'nove grudi'. U tajnosti joj je dogovorio plastičnu operaciju u Los Angelesu, a oduševljena Britney prezadovoljna je rezultatima i novim izgledom. 

Britney i Sam
1/9

Smetao joj je tek taj mali detalj da bude u potpunosti zadovoljna, a kako to nisu mogli postići vježbanjem, stvar su riješili kod plastičnoga kirurga.

Komentara 8

PA
pale007
11:55 02.12.2017.

Vidim već članak u novinama za dvadeset godina o tome kako ju je besramno iskoristio. "Nisam ni sumnjala da je uplatio operaciju povećanja grudi. Shvatila sam tek kad smo došli pred salu za operacije. Jednostavno nisam imala izlaza, pokušala sam ga uvjeriti da mi trebaju i veće usne ali me uopće nije želio slušati. Osjećala sam se poniženo. Eto trebalo mi je dvadeset godina da progovorim o tome... A i trebam sponzora za nove grudi..."

AU
austrougarskigeneral
10:31 02.12.2017.

prominila ih je puno,neće ni s ovim biti dugo

LI
lietuva
10:47 02.12.2017.

Teše on i nešto drugo osim linije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije