Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uklonila objavu

Britanski mediji pišu kako je bosanska Paris Hilton ovim potezom izazvala bijes

Hana Hadžiavdagić
Foto: Instagram
1/5
04.06.2020.
u 12:20

Način na koji je Hana osudila potez policajca u Americi koji je usmrtio Georgea Floyda i založila se za prava Afroamerikanaca nije baš izazvao pozitivne reakcije.

Voditeljica Hana Hadžiavdagić izazvala je brojne reakcije nakon što je prije nekoliko dana objavila fotografiju koju je obradila u photoshopu gdje je potamnila svoju kožu i tako je dala podršku borbi protiv rasizma i cijeloj kampanji koja je trenutačno aktualna na društvenim mrežama. Način na koji je Hana osudila potez policajca u Americi koji je usmrtio Georgea Floyda i založila se za prava Afroamerikanaca nije baš izazvao pozitivne reakcije.

Kod njenih obožavatelja ovaj potez je izazvao podsmijeh, završila je i na stranici Reddit, a sada o Hani piše i britanski Daily Star. Bosanska Paris Hilton izazvala je bijes nakon što je ''potamnila'' kožu u znak podrške ubijenom Georgeu Floydu, naslov je u ovom britanskom mediju koji je prenio i neke od komentara korisnika interneta i njihove poruke Hani Hadžiavdagić.

Hana Hadžiavdagić
1/6

– Ona zapravo misli da time što je potamnila kožu u Photoshopu može zaustaviti rasizam. Dušo, educiraj se malo. Predstavljamo vam jednu od glupljih influencerica Balkana – piše u komentarima koje prenosi Daily Star. Prenijeli su i kako je Hana fotografiju brzo uklonila nakon što je shvatila kakve reakcije je izazvala. – Ispričavam se ako sam nekoga uvrijedila, nije mi to bila namjera – poručuje Hana.

VIDEO Sve Severinine ljubavi

 

Ključne riječi

Komentara 4

MO
MORUNA
12:43 04.06.2020.

Kakve veze ima ona s Paris Hilton, razmaženom nasljednicom ogromnog bogatstva?🤦🏻‍♀️

IM
Immanuell
13:08 04.06.2020.

Njezina objava je posve O.K. i trebala je ostati, nije trebala povlačiti sliku.

TO
Tomislav36
12:53 04.06.2020.

meni osobno je ona ok.. istina ima blesavih objava.. ali zivi u zagrebu i postuje drzavu i grad u kojem zivi... za razliku od milanovica (slucajnog preCednika) ona je barem cestitala dan drzavnosti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije