Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujala mnoge

Britanska pjevačica koja je ljetovala u Hrvatskoj na udaru kritika zbog šale na račun smrti princa Philipa

Nakon obilaska NP Krka Lily Allen se s kćerima klackala u parku u Skradinu
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/6
10.04.2021.
u 13:01

Naime, pjevačica Lily Allen koja je jednom prilikom bila i u Hrvatskoj na ljetovanju našla se na udaru kritika zbog komentara koja je ostavila ispod objave jedne stranice koja se našalila sa smrti princa.

Velika Britanija tuguje nakon smrti princa Philipa, no ne osjećaju se svi jednako. Naime, pjevačica Lily Allen koja je jednom prilikom bila i u Hrvatskoj na ljetovanju našla se na udaru kritika zbog komentara koja je ostavila ispod objave jedne stranice koja se našalila sa smrti princa. 

Lily je napisala 'Umrla sam na ovaj o Diani' i dodala emoji koji plače od smijeha ispod memea koji prikazuje princezu dianu koja se ljuti er Philip odlazi u raj. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon što je zbog tog poteza dobila brojne kritike nadruštvenim mrežama, pjevačica se oglasila na Twitteru. 

 

"Večeras je mnogo trolova i botova online.  Počivaj u miru, Philipe. Sigurno bi ti se svidio ovaj nadzorni kapitalizam u kasnoj fazi" napisala je Allen čiji odgovor je potaknu još komentara i negativnih reakcija. 

"Misliš da je ovo smiješno? Imaj malo poštovanja. Netko je umro" pisali su joj. 

Podsjetimo, u stotoj godini preminuo je princ Philip, suprug britanske kraljice Elizabete. Na svojim stranicama palača je objavila kako je princ preminuo u dvorcu Windsor.  "S dubokom tugom Njezino Veličanstvo Kraljica objavljuje kako je preminuo njezin voljeni suprug, princ Philip, vojvoda od Edinburgha. Njegovo Kraljevsko Visočanstvo mirno je preminulo u dvorcu Windsor", piše u objavi koja je objavljena i na Twitter računu kraljevske obitelji.

VIDEO Poznati detalji o sprovodu princa Philipa, kraljica ulazi u osam dana žalosti

Ključne riječi

Komentara 3

PR
Prekosutra
13:16 10.04.2021.

Ma molim vas lijepo!Zamislite! Bila je jednom na odmoru u Hrvatskoj! Ne mogu vjerovati! Koje to veze ima s njezinim komentarom/komentarima!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije