Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIVA PJEVAČICA

Brenine usne posvađale fanove: 'Pretjerala si s plastikom'

Lepa Brena
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
18.09.2018.
u 18:44

Lepa Brena je aktivna na Instagramu gdje je prati 220 tisuća ljudi. No, čini se kako je jednom od posljednjih fotografija izazvala oprečne reakcije fanova

Lepa Brena (57) je i nakon skoro četiri desetljeća na sceni i dalje jedna od najomiljenijih pjevačica u regiji. Brena je aktivna na Instagramu gdje je prati 220 tisuća ljudi. No, čini se kako je jednom od posljednjih fotografija izazvala oprečne reakcije fanova, budući da su je mnogi optužili kako je "pretjerala s plastikom". 

Jedna ju je pratiteljica odmah pitala što joj je s usnama, dok je druga napisala kako je "spremna za muzej Madam Tussauds". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balkanskom ulicom... oktobar👍RTS

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

- Pa ne možeš više djevojka biti, uz sav trud i novac, džabe. Što je uradila Brena sa sobom nemoguće je biti vječito mlad! Daj skrati malo sa te plastike, usne su duple, razočarala si me - napisala joj je pratiteljica. No, bilo je i onih koji su podržali Brenin izgled.

"Frizura i izgled za 10", "Super friz i šminka, pozdrav iz Hrvatske!", "Taman kad pomislim što je dobra frizura...do sada najbolja....ono...bammmm....opet nova i opet bolja...Breno....nema ti ravne - bili su komentari hrvatskih obožavatelja. 

Pogledajte video: Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
18:57 18.09.2018.

Skinite nam se više s tom četnikušom!!!

PU
Pukovnik
19:01 18.09.2018.

I uvijek nasilno nadmetanje jugozone. Koga u Hrvatskoj zanima muslimanska pevaljka iz Srbije? Zašto ne pišete o novom ciklusu Zagrebačke filharmonije ili o koncertu Klape Intrade? Pa ljude u Hrvatskoj više zanima kad i gdje pjeva Thompson nego oni iz pašaluka.

SI
Sirmen80
19:38 18.09.2018.

E sad samo da se se još ćubasti izjasni da njegovim nisi do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije