Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva izdržala

Zahvat iz noćne more! Brena kukala i zapomagala: 'Ruke su joj drhtale, molila je doktora da prestane'

Foto: Instagram
1/4
31.07.2019.
u 11:10

Lepa Brena odlučila je izvaditi silikone iz usana. Zahvat je navodno bio toliko bolan da ga je jedva izdržala.

Lepa Brena odlučila je korigirati usnice i iz njih izvaditi dotrajale silikone. Pjevačica je zahvat obavila u jednoj beogradskoj klinici, a on je navodno bio toliko bolan da ga je pjevačica jedva izdržala.

- Prije početka vađenja rekla je doktoru da joj da dvije injekcije anestezije, što je on i učinio. Kad je počela intervencija, Brena je kukala i zapomagala, žena je bila blijeda od bolova, ruke su joj drhtale. Molila je liječnika da prestane s intervencijom. Onda joj je on dao još jednu injekciju, pa je u nastavku zahvata bol bila podnošljivija - ispričao je izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat za Kurir.

Dodao je i kako je Brenina gornja usnica prije zahvata stvarno loše izgledala. - S vremenom su se pojavila kvržice, jer se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija - pojasnio je izvor.

Kad se sve završilo, pjevačica je navodno kirurgu rekla da ovaj zahvat neće ponoviti ‘nikad više’. Dva tjedna kasnije ponovno je došla u kliniku te su joj tada umjesto silikonima usnice popunili hijaluronom.

- To je mnogo bolje rješenje jer se on poslije šest mjeseci u potpunosti apsorbira u tijelu, tako da se može ponovo ubrizgati. U svakom slučaju, Breni će se ispuniti želja jer više neće morati vaditi strano tijelo iz usana - zaključio je izvor. Novinari Kurira pokušali su doći i do komentara od pjevačice no njezin PR poručio im je da 'ne komentiraju takve navode'.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:32 31.07.2019.

I danas vijesti iz "regijona"! I to o pevaljki! Jedva čekam sutra čitati o Karleuši i udovici Šabana Šaulića¨! Nemojte slučajno propustiti, Hrvati su željni vijesti iz Regijona zvanog Srbija, bre, ko nas zavadi!

Avatar VinkoL
VinkoL
13:32 31.07.2019.

Red džokovića, red brene, red milojka, red mileve... I tak danima. A plaća u Hrvatskim kunama. A portal sa "hr" predznakom. Da nije tužno bilo bi smiješno. Do kad tak, večernjakovci?

ML
mlado
11:49 31.07.2019.

Kakve su ovo vijesti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije