Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo što tata kaže

Bregović ima četiri kćeri, a tri imaju različitu vjeroispovijest

03.11.2015., Cabraji, Krizevci - Goran Bregovic u obilasku sv. Petra  Cvrstec, sela njegova oca. Photo: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
14.11.2018.
u 21:21

Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budist, izjavio je Bregović jednom.

Goran Bregović svoje najdraže žene, suprugu Dženanu, kćeri Unu, Lulu, Emu i Željku koju je dobio u vezi prije braka s Dženanom, drži podalje od javnosti.

Rijetko priča o njima, ali poznato je kako je Ema završila likovnu akademiju u Francuskoj, a Una i Lula su srednjoškolke. Bregović je otkrio i još jednu  informaciju o svojim kćerima iz braka s Dženanom, a to je da sve tri njegove kćeri imaju drugačiju vjeroispovijest. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚜️2.GOLDEN DRAWN.7⚜️

A post shared by Lula Bregović (@l.moonday.l) on

 

- Moja djeca kada su bila mala u vrijeme Bajrama su bili muslimani jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili kršćani jer su i tada dobivali poklone. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budist. To mi, naravno,  ne smeta - izjavio je Bregović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss Sarajevo so much

A post shared by Una Brg🐉 (@unabregovic) on

 

U njegovom domu dok je bio mali nisu se slavili vjerski praznici, kaže Bregović, ali živio je u sredini u kojoj se slavio  Bajram, pravoslavni i katolički Božić.

- U mojem domu nisu se slavili vjerski praznici, ali iznad mene je živio pravoslavni pop, tako da sam uvijek imao jaja za Uskrs. A istovremeno sam bio u takvom susjedstvu da sam za Bajram uvijek slao susjedima kurban, to je meso od ovna koji se kolje za Bajram - ispričao je jednom za Blic.

Pogledajte koji poznati Hrvati javno svjedoče vjeru

Ključne riječi

Komentara 61

Avatar LieDetector
LieDetector
23:52 14.11.2018.

Yugoslavenska "duhovnost"...i etika. SVE je rekao o sebi.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:46 14.11.2018.

Tko ima malo mozga postuje svakoga i ne namece svoj svjetonazor ili svoju vjeru drugima. Nazalost to Komunisti Pravoslavci i Muslimani ne shvacaju.

SV
stjepan v.
00:45 15.11.2018.

Mjesani.... djeca udbasa......yugosi...jos i danas maltretiaju nas Hrvate. neda im jarac mira. tito 5 zena.....dizali 3 prsta kada su tenkovi odlazili da hrvatsku razaraju i pale.... ....sinovi udbasa i JNA =Arkan..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije