Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEGAZABAVA

'Breaking bad' party sinoć protresao zagrebački klub Peper

Breaking Bad party
Foto: Luka Smuk
1/8
18.03.2016.
u 13:44

Na ovu originalnu ideju došli su glumac Antonio Franić i filmski redatelj Igor Šeregi sa svojom ekipom iz ZŠSRPP crewa

Klupski program duhovita naziva "Znam što si mazala prošlog petka" s temom serije "Breaking bad" sinoć je oduševio brojne posjetitelje zagrebačkog kluba Peper.

Na ovu originalnu ideju došli su glumac Antonio Franić i filmski redatelj Igor Šeregi sa svojom ekipom iz ZŠSRPP crewa. Franić, kojeg smo nedavno gledali u španjolskom kino hitu "A perfect day" uz bok glumcima Tim Robbinsu i Beniciju del Toru, te Šeregi, čiji redateljski dugometražni prvijenac o navijačima Dinama "ZG80" uskoro stiže u kina, pokazali su kako se osim ispred i iza kamere dobro snalaze i kao DJ-evi.

Svakako treba spomenuti i Stjepana Tribusona i Igora Raguža za DJ pultom te osobe iz javnog života koje su ih došli podržati i s njima zaplesati. Tako su se u Peperu našli mladi glumci Anđela Ramljak, Lukrecija Tudor i Adrian Pezdirc, radijska voditeljica Nina Slišković i svjetski priznati model Kristina Šalinović, a najviše je svih oduševio dolazak legende Željka Bebeka s kojim su se brojni htjeli slikati.

Svi oni uživali su u koktelu originalnog naziva Heisenberg po glavnom liku serije Breaking bad, te nam obećali nova iznenađenja koja predstoje u klubu Peper.

>> Navijački film koji želi ispričati priču o nostalgiji, prijateljstvu i surovosti

Komentara 2

RZ
rebel.zg
16:17 18.03.2016.

I onda je svizac zamotao u cokoladu

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
08:14 19.03.2016.

a jesu li se drogerirali ko u seriji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije