Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruno Gagliasso

Brazilski zavodnik otkriva detalje svojih ljubavnih afera i zašto je posvojio dijete

Foto: Globo, privatni album
1/4
27.07.2017.
u 14:39

Zvijezda sapunice "Dragocjeni biser" koju gledamo na HRT-u, sa suprugom Giovannom posvojio je četverogodišnju djevojčicu Titi iz Afrike i shvatio da su smisao života djeca i želi ih imati još barem troje

Plavookom brazilskom ljepotanu Bruni Gagliassu, kojeg na HRT-u gledamo u reprizama Emmyjem nagrađivane telenovele “Dragocjeni biser” u ulozi milijunaša Franza Hausera, u životu gotovo sve ide gotovo onako kako je sanjao kao dijete.

Kad su njegovi roditelji Lúcia Gagliasso i Paulo César Marques shvatili da on i njegov brat Thiago posjeduju glumački talent, vodili su ih na izložbe i u kazališta te ih slali na sate glume, što se ubrzo pokazalo odličnom odlukom jer Brunina karijera otad neprekidno traje. Predanost i ljubav prema glumi dokazuje i činjenica da je sa samo 17 godina iz Rio de Janeira sam otputovao u Buenos Aires, gdje je neko vrijeme živio zbog snimanja televizijskoga programa za djecu “Chiquititas”. Sa 23 godine na setu brazilske telenovele “Amerika” upoznao je i ludo se zaljubio u prvu suprugu, glumicu Camilu Rodrigues. Par je ubrzo ljubav okrunio brakom, a još se brže, nakon samo dvije godine, odlučio rastati.

“Na kraju je uvijek teško, ali mene za Brunu vežu samo lijepe uspomene. On još nije spreman biti u ozbiljnom odnosu. Mi smo se vrlo mladi odlučili na taj korak, a on definitivno nije bio spreman na to. Ne zamjeram mu, sjećam se samo lijepoga”, rekla je Brunina supruga, kojoj su smetala njegova česta koketiranja s drugim ženama. Ipak, ljubavi, a i braku, 173 centimetra visok glumac dao je drugu priliku 2010. godine kad se oženio sa 30-godišnjom ljepoticom, modelom i glumicom Giovannom Ewbank. Par je u braku sedam godina, a iza njih je turbulentno razdoblje koje su prouzročile Brunina nevjera i druge žene, koje su tom zavodniku bile veliki porok. To je razdoblje, kaže, sada iza njega.

“Danas sam smiren, mnogo smireniji nego što sam bio prije nekoliko godina. Prekretnica mi se dogodila kada sam navršio 30 godina”, istaknuo je. Nakon ljubavne avanture sa 28-godišnjim modelom Carol Francischini, koja je baš u to vrijeme zatrudnjela, a nije se znalo tko je djetetov otac, supruga je Brunu bila izbacila iz doma, pa su mjesecima živjeli razdvojeno, no sve mu je
oprostila kad se utvrdilo da nije otac manekenkina djeteta.

“Da, pogriješio sam, ali ta mi je pogreška bila odlična životna lekcija. Trebalo mi je takvo što da shvatim koliko volim suprugu i zato smo danas sretniji zajedno. Danas smo sto posto iskreni jedno prema drugome. Ne bojimo se razgovarati o svojim željama. Iskrenost je tajna uspjeha svake veze”, kaže glumac, koji je sa suprugom nekoliko puta posjetio Afriku. I dok mnogima nije bilo jasno zašto svaki slobodan trenutak koriste za posjet tom kontinentu, stvari su ubrzo postale jasnije. Naime, supružnici su posvojili afričku djevojčicu, četverogodišnju Tití, kojoj su obožavatelji otvorili profil na Instagramu koji bilježi više od sto tisuća sljedbenika.

“U godinu dana posjetili smo Afriku više od deset puta. Cijelo to vrijeme trajala je borba i agonija nastojanja da je posvojimo. Predivna je, uljepšala nam je život. Pripremili smo joj nedavno tematsku zabavu, pa je sve bilo u znaku njezina najdražeg crtića ‘Ledeno kraljevstvo’. Sada shvaćam da su smisao života djeca. Želio bih ih imati što više, barem četvero”, rekao je Bruno, koji
sa suprugom, navodno, posjećuje liječnike kako bi postali i biološki roditelji. Osim što je zapažene uloge ostvario u telenovelama i nizu dramskih serija, 35-godišnjak je zaljubljen u arhitekturu, a poznat je i kao kritičar društva.

“Život koji trenutačno živimo daleko je od ideala koji želim za svoju djecu. Ne želim da odrastaju u ovako konzervativnom društvu kakvo je u mojoj zemlji. Želim da mogu voljeti koga god požele i odrastaju u društvu u kojem ljudi razgovaraju, promišljaju, rješavaju probleme te se ne moraju svrstavati u kojekakve okvire”, zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije