Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća podrška

Brata je s tribina pratila i lijepa Diora, sestra Luke Modrića koju dugo nismo vidjeli u javnosti

KATAR 2022 - Roditelji i sestra Luke Modrića pratili utakmicu Maroka i Hrvatske
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
24.11.2022.
u 11:30

Luka ima i još jednu mlađu sestru, Jasminu. Sestre su njegove vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu.

Kapetan hrvatske reprezentacije i jedan od naših najvećih aduta na terenu Luka Modrić (37) jučer je odigrao svoju prvu utakmicu na novom Svjetskom prvenstvu koje se igra u Dohi, Kataru. Onamo su ga otišli bodriti i roditelji Radojka i Stipe, kao i lijepa sestra Diora

Tijekom utakmice snimljeni su kako žustro navijaju za svog Luku, a Diora je u jednom trenu uzela mobitel i snimala atmosferu. 

23.11.2022., stadion Al Bayt, Al Khor, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, skupina F, 1. kolo, Maroko - Hrvatska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Luka ima i još jednu mlađu sestru, Jasminu. Sestre su njegove vjerne obožavateljice i prate ga na utakmicama još od malih nogu, što je vidljivo i na preslatkoj fotografiji s Maksimira iz 2008. godine kada su još kao djevojčice bratu pohrlile u zagrljaj. 

Nije poznato je li u Dohu otputovala i supruga Vanja s djecom, koji su također njegova najveća podrška još od početka karijere. Upoznao ju je kada je imao samo 19 godina, a ona 25 i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Prvo su se vjenčali 2010. godine pred matičarom, a onda su godinu poslije imali i crkveno vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Vanju je tada do oltara dopratio Zdravko Mamić. Sina Ivana dobili su brzo nakon vjenčanja u matičara, a supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu i Sofiju.

VIDEO>>Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Komentara 4

KO
koraknaprijed
12:09 24.11.2022.

Nacionalni stadio koji ce se graditi u Zagrebu treba nositi ime ,LUKE MODRIĆA!!!

DE
DenisSplit85
14:45 25.11.2022.

Kako je ona ispala lijepa a Modrinho ne bas

DU
Deleted user
15:44 24.11.2022.

Uzoran momak. Sa 19 je već znao što hoće i oženio se, napravio veliku karijeru, dobio djecu i ostao normalan. RESPECT!! Kada bi barem drugi bili tako jasni u kreiranju životnih ciljeva, ja nisam te sreće bio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije