Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške riječi

Brat Meghan Markle postao beskućnik i poručuje joj samo jednu stvar

Brat Meghan Markle prozvao sestru jer mu ne želi pomoći
Foto: Youtube/PA/PIXSELL
1/5
16.02.2020.
u 14:03

Tom Markle, 53-godišnji polubrat Meghan Markle s očeve strane, postao je beskućnik i tvrdi kako ga je njegovo prezime lišilo mnogih prilika.

Tom Markle mlađi, 53-godišnji polubrat Meghan Markle tvrdi za britanski Daily Mail kako je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena. Napao je bračni par Harry i Meghan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći vlastitoj obitelji.

Ostao je bez posla i izgubio suradnike, a zbog svega se morao preseliti nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio pod mostom.

- Beskućnik sam i mogao sam bitii pod mostom sad s natpisom na kartonu i proseći novac - rekao je za The Sun. - To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda što se događa njezinoj obitelji... trebala je biti više humanitarna prema nama - tvrdi Tom koji se nedvno osvrnuo i na njezinu odluku da preseli s Harryjem u Kanadu i napuste život na dvoru, rekavši kako to nužno ne podržava, ali da se na kraju svodi sve na "dvoje koji su zaljubljeni i žele živjeti svoj život".

- Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih postignuća tijekom života - objasnio je Tom dodajući kako je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, te da je možda i Harry zaželio više privatnosti te ne imajući tuđe odgovornosti, osim vlastitih za svoju obitelj.

Foto: Reuters/Pixsell

Podsjetimo, Princ Harry i Meghan potvrdili su da se ne namjeravaju vratiti na dvor otpustišvi svih 15 članova osoblja koji im je služio u Buckinghamskoj palači. Samo će se eventualno dvoje od njih vratiti na posao u kraljevsku obitelj, dok će ostali dobiti otpremnine.  

Među otpuštenima je i Clara Loughran, Harryjeva programska koordinatorica, koja je držala Meghanin buket cvijeća na dan vjenčanja.  Harryjevo i Meghanino osoblje im je lojalno i shvaćaju da i respektiraju njihove odluke. Pomažu im u pripremama za konačni odlazak u Kanadu - kazao je izvor. Kako je najavljeno, par će se u Veliku Britaniju vratiti krajem ožujka, kada će obaviti svoje posljednje kraljevske dužnosti i trajno preseliti u Kanadu. 

Natjecatelj The Voicea Filip Rudan ispričao nam je kako mu se život promijenio nakon nastupa u emisiji.

Komentara 15

Avatar Forest Trump
Forest Trump
16:39 16.02.2020.

Ovo je čak viša kategorija od naših uhljeba i krkana !!!! Jeli to moguće ???

ZA
zagabria1
17:41 16.02.2020.

Izgleda ova rodbina od Meghan su žešći neradnici, otac, brat, dalje ne znamo zasad

DU
Deleted user
14:38 16.02.2020.

jadno... po njihovom bi svaki treći Hrvat bio beskućnik jer nema svoju imovinu, tj.živi s roditeljima.... ovaj siromaček ništa nema osim kuće materine..😁.. a ovo dvoje lezilebovića imaju 15 slugu.... a koliko ih ima stariji brat, on ima veću obitelj?..... i što mislite koliko je " suboraca" a u praksi tjelohranitelja imao Harry kad je glumio vojnika na bliskom istoku?....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije