Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedna tužba

Brat Mariah Carey tuži pjevačicu nakon što je u memoarima opisala strašnu obiteljsku tučnjavu

Foto: PA/Pixsell
1/6
08.03.2021.
u 15:21

Mariah je u knjizi spomenula da je 12 policajaca moralo razdvajati njezinog brata i oca usred obiteljske tučnjave koja se zbila dok je ona još bila mala.

Stariji brat glazbene dive Mariah Carey (51), Morgan Carey (61), tuži sestru za nanošenje duševne boli i narušavanje ugleda, piše BBC.

Kako pišu, Morgan traži odštetu zbog objavljenih memoara pjevačice koji su, podsjetimo, izazvali probleme i sa sestrom Alison (57). U njima se, naime, spominj njegova nasilna priroda, a on tvrdi da je zbog njezinih riječi pretrpio ekstremne duševne boli i ozbiljnu štetu svom ugledu.

Mariah je u knjizi spomenula da je 12 policajaca moralo razdvajati njezinog brata i oca usred obiteljske tučnjave koja se zbila dok je ona još bila mala. No, Morgan pak tvrdi da je događaj u potpunosti izmišljen, a kao argument navodi i činjenicu da bi inače zbog prijave za obiteljsko nasilje na teren izašla samo jedan ili dva policajca. Također, sporna mu je njezina tvrdnja da je pokušao od nje iznuditi novac kad je postala uspješna.

"On nije ni u kojem slučaju ljubomoran na sestrin ogroman umjetnički i osobni uspjeh", stoji u tužbi koju je predao sudu na Manhattanu. 

Morgan je svoju tužbu podnio samo mjesec dana nakon što ju je tužila i sestra Alison i to za gotovo osam milijuna kuna. Ona ju je tužila zbog nevolja i emocionalnog stresa koje joj je prouzrokovala objavom memoara, a navela je kako je patila od 'strašnog zlostavljanja' kada je Mariah pisala o njihovim zategnutim odnosima. Također, navela je kako joj je nakon objave memoara dijagnosticiran posttraumatski stresni poremećaj, anksioznost i depresija, sve kao rezultat iznošenja Mariahinih tvrdnji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije