Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA TETKA

Brat Jelene Veljače i naša glumica postali roditelji djevojčice

Foto: Instagram
1/7
26.02.2021.
u 13:15

- 26.2.2021. ponoć i 45 min. Tetka, napisala je Veljača pokraj fotografije na kojoj leži u krevetu i smije se. Tetki su odmah čestitale kolegice Marijana Mikulić, Sementa Rajhard, Nataš Janjić i Ana Maras Harmander.

Jelena Veljača na Instagramu je objavila kako je noćas postala teta. Naime, glumica Ana Vučak Veljača i Jelenin brat, scenograf Ivan Veljača, postali su roditelji djevojčice. 

- 26.2.2021. ponoć i 45 min. Tetka, napisala je Veljača pokraj fotografije na kojoj leži u krevetu i smije se. Tetki su odmah čestitale kolegice Marijana Mikulić, Sementa Rajhard, Nataš Janjić i Ana Maras Harmander. 

 Krajem rujna prošle godine objavili su sretne vijesti - da će u njihovo obiteljsko gnijezdo sletjeti roda. Par koji se prvi puta u javnosti pojavio na 62. izdanju Pula Film Festivala gdje su zajedno proslavili Ivanovu Zlatnu arenu koju je dobio za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića 'Takva su pravila' očekuje curicu. 

 - Nemam strah od porođaja, situacija je sada takva kakva je i jednostavno sam ju prihvatila da si olakšam i da si ne nabijam još dodatni stres. Nažalost trenutno još uvijek nema mogućnosti pratnje supruga na porođaju, ali nekako potajno se nadam da će se do mog porođaja situacija promijeniti na bolje i da će Ivan ipak moći biti prisutan - kazala je Ana, a kada su je upitali jesu li smislili ime prinovi, otkrila je da jesu, ali da će ga zadržati za sebe.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Ivan Veljača bio je u braku s bivšom manekenkom Anitom Dujić. Nakon godinu i pol dana bračne sreće odlučili su se razići, a vijest je iscurila u javnost u travnju 2015. godine. Njihovom odnosu navodno je presudio šarmantni glumac Ivan Herceg s kojim je Anita viđena, nedugo nakon objave razvoda kako izmjenjuje nježnosti.

Krajem prosinca, Anita je ponovno stala pred oltar, ovoga puta s partnerom Duncanom Broadfootom u Glasgowu. - Uspjeli smo. Unatoč 2020. Unatoč pandemiji koja je paralizirala cijeli svijet. Unatoč potresima koji uništavaju moju zemlju. Uspjeli smo. Ljubav uvijek nađe način.  Nakon jučerašnjih vijesti srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Hvala mojoj obitelji i prijateljima na ogromnoj podršci, iako nisu mogli fizički biti uz nas. Drž'te se svi doma, zajedno smo jači, a ovo će proći. Mora - napisala je Anita uz fotografiju s vjenčanja sa škotskim menadžerom kojeg je upoznala na Visu 2017. godine. U siječnju prošle godine par je dobio djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Lily.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije