Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALA UZ MLADENA

Brankica Grdović brani muža: 'Ako ovako nastavite živjet ću na grbači novinara'

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
08.02.2019.
u 18:11

- Mladenov slavljenički koncert neće biti upitan, može biti upitan samo ako novinari nastave i dalje raditi kao što rade. Puno puta sam bila ljuta, ne može se stalno u tekstovima nabrajati bilo je ovo, bilo je ono. Danas je danas, jučer je jučer - kazala je Brankica Grdović.

Nakon što su mediji jučer pisali o tome da je Mladen Grdović u Zadru verbalno napao suprugu Brankicu i njenu prijateljicu, zbog čega mu prijeti i 15 dana zatvora, oglasila se i sama Brankica Grdović. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju ona je sve demantirala i optužila medije. 

- Mladenov slavljenički koncert neće biti upitan, može biti upitan samo ako novinari nastave i dalje raditi kao što rade. Puno puta sam bila ljuta, ne može se stalno u tekstovima nabrajati bilo je ovo, bilo je ono. Danas je danas, jučer je jučer. Prije tri godine je bilo prije tri godine. Čovjek ima pravo i napraviti pogrešku, a ima pravo i mijenjati se i učiti iz vlastitih pogrešaka, ako ne može iz tuđih. Uvijek ću Mladenu stati iza leđa i podržavati ga - kazala je Brankica Grdović i dodala da će ako se nastavi pisati o njima sve tužiti.

- Ali, vjerujte mi, ovaj put nemam milosti ni za koga. Ako triba, Jadranka Sloković, Nobilo, Pavasović, sve ću ih zvati. Ali ću živjeti na grbači novinara. Mladen neće više tribati ni pivati. Molim vas, vjerujte mi. U protivnom, bit će ajme majko. Koliko god bude trajalo, ja imam toliko snage... Bilo koji naslov da bude, ako vidim bilo koji naslov koji meni ne odgovara - kazala je Brankica Grdović za Slobodnu Dalmaciju, no nije htjela reći ni riječi o incidentu na ulici zbog kojeg je Grdović, kako su potvrdili iz policije i zadarskog suda, prijavljen na osnovu dvije točke: obiteljsko nasilje i drsko ponašanje na štetu druge osobe. 

Pogledajte video: Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018

 

Komentara 7

Avatar Thc
Thc
19:42 08.02.2019.

Koliko radnoga staža ima Brankica?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:21 08.02.2019.

Bujki je danas osudjen, nece bit novaca za kokicu.

Avatar Kaladin
Kaladin
18:28 08.02.2019.

Što trijezan misli, pijan govori. "Đubre, smeće, lezbijka"... imamo novi hit, umjesto "Žena, majka, kraljica".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije