Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epilog

Branio Hrvaticu u Srbiji pa dobio batine: 'Ljudima poput njega treba stati na kraj'

Foto: Instagram/Youtube
1/7
03.01.2020.
u 12:00

Nakon izlaska iz "Zadruge" Dino Subašić, prijatelj hrvatske sudionice Ive Grgurić, uputio se u bolnicu zbog ozljeda koje mu je nanio Vladimir Tomović

Prije nekoliko dana u srpskom reality showu "Zadruga" došlo je do fizičkog obračuna između hrvatskog državljanina Dine Subašića i sudionika emisije srpske nacionalnosti Vladimira Tomovića.

Naime, prijatelj sudionice showa Hrvatice Ive Grgurić (26) došao je u posjet i tamo se sukobio s Vladimirom Tomovićem. Kako doznaju 24sata, mladić se sprema podići tužbu.

– Spremam tužbu jer takvim ljudima poput Vladimira treba stati na kraj. Nije njemu mjestu u realityju jer to prate djeca koja imaju deset godina. Hvala svim ljudima na podršci – rekao je.

Podsjetimo, Vladimir Tomović otprije je poznat kao nasilnik iz tog showa, a sve se odvilo nakon što je Subašić upitao Vladimira zna li što je navijački kodeks. Nakon toga Tomović se našao uvrijeđen, a Ivin prijatelj pokazao mu je srednji prst te je ovaj nasrnuo na njega.

Foto: imdb

Između ostalog, video koji je osvanuo na službenom YouTube kanalu "Zadruge",  pokazuje kako je Tomović nanizao uvrede na nacionalnoj razini.

– Jedini cilj mog ulaska bio je taj da pružim podršku svojoj prijateljici koju neizmjerno volim. Teško mi je gledati nepravdu. Ne volim dvolične ljude, a Ivi svašta rade iza leđa i prave od nje nešto što nije. Predstavljaju je na ružan način, pišu laži, izmišljaju afere. Nije to zaslužila – objasnio je Dino koji je odgovorio i na dodatni upit o tome je li provocirao sukob.

– Svađa je započela jer je konstantno vrijeđao Zagreb, Hrvatsku i nogometne klubove. Vrijeđao je Ivu koja je moja slaba točka pa sam ga pitao: ''Znaš li što je kodeks navijača?'' S tom rečenicom sam mu htio dati do znanja da na nacionalnoj televiziji nema mjesta mržnji. Nisam namjerno provocirao, ali sam mu htio dati do znanja da nije uredu to što radi – kazao je Dino koji je tada naletio pod Tomovićeve šake i završio s tri udarca u glavu i rasječenom usnom, a odmah po izlasku iz "Zadruge" posjetio je bolnicu.

Inače, Vladimir je već poznat po nasilnim ispadima. Dok je bio u vezi sa Slađanom Petrušić, koja se proslavila u ''Noćnoj mori'' Željka Malnara, bio je nasilan i prema njoj. Njih su dvoje započeli romansu prije tri godine u ''Parovima''. Oboje su ispali iz showa, a Slađana je tada progovorila kako se Vladimir prema njoj odnosio. Nasilniku to nije bio jedini prijestup.

Naime, Tomovića su pravomoćno osudili na šest mjeseci zatvora i dvije godine uvjetno zbog izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i prijetnji smrću. Prije osam godina napao je djecu iz Hrvatske, izviđače koji su bili u posjetu Baru. Tomović im je tada naredio da sklone hrvatski zastavu te im prijetio da će ih pobiti vidi li opet hrvatska obilježja u svom gradu.

Ključne riječi

Komentara 6

VJ
vjekoslavkatalina
12:32 03.01.2020.

da mi plate ne bi isao u srbiju..prije rata sam bio nekoliko puta i krcmaluk je uvijek krcmaluk ma koliko odijela promjenio

Avatar Zzzz
Zzzz
12:59 03.01.2020.

Hrvati i Hrvatice nikad nisu sudjelovali u srpskim reality emisijama, svi ti takozvani Hrvati su porijeklom iz Srbije ili Bosne, to su dakle isti oni takozvani Hrvati koji sušaju srpske cajke i bosanske narodnjake. Krv nije voda.

Avatar IanMcLeighIrishInCroatia
IanMcLeighIrishInCroatia
22:06 04.01.2020.

sve bolesnik do bolesnika u tim srpsko-hrvatskim show reality show emisijama, dodje mi da se vratim u Irsku, al onda se sjetim da takvih bolesnika ipak ima manje nego normalnih tolerantnih ljudi s jedne i druge strane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije