Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog objave

Bradovu novu djevojku prozivaju na društvenim mrežama, tvrde je nova znakovita poruka za Angelinu

Nicole Poturalski
Foto: Instagram
1/11
16.09.2020.
u 22:30

Nakon svega, Nicole se oglasila na svojim društvenim mrežama, objavivši znakovitu poruku za koju mnogi misle da je upućena Jolie.

Otkako je otkriveno da Brad Pitt u vezi s njemačkim modelom Nicole Poturalski, ne jenjava zanimanje javnosti za njihovu vezu, a mnogi očekuju i da će se uskoro oglasiti Angelina Jolie. Naime, ona je navodno pobjesnila što je Brad vodio svoju novu djevojku u dvorac u Francuskoj koji su kupili dok su još bili u braku. 

Nakon svega, Nicole se oglasila na svojim društvenim mrežama, objavivši znakovitu poruku za koju mnogi misle da je upućena Jolie. 

Nicole Poturalski
1/8

"Sretni ljudi ne mrze" napisala je, a vojska fanova bivših hollywoodskih supružnika javila joj se u komentarima. 
"Pa zašto onda ti i Brad mrzite Angelinu? Prakticiraj ono što propovijedaš", napisala je jedna pratiteljica, a to je ujedno bio i jedini komentar na koji je manekenka odgovorila:

"Ne mrzim nikoga" napisala je. 
Inače, iako je u vezi s Pittom, Nicole je još uvijek u braku s biznismenom Rolandom Maryjem koji je od nje stariji čak 41 godinu, te s kojim ima sina. Brad i Angelina još uvijek vode bitku za skrbništvo nad njihovom djecom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije