Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASTROANALIZA

Bradley je za Gagu poput otrova, je li Irina u opasnosti?

Lady Gaga na premijeri filma 'A Star IS Born'
Foto: Profimedia
1/5
11.03.2019.
u 08:00

Bradley Cooper je uvijek vedar i nasmijan, ali iza toga se skriva njegova velika snaga i velika tuga. Poznat je njegov humor, filozofski način razmišljanja i ljubav prema prirodi i ljudima, veliki entuzijazam i prilagodljivost.

Oscarom nagrađena za filmski glazbeni hit ‘’Shallow’’, Lady Gaga je u žarištu pozornosti svih medija. Doživljavamo je kao glazbenicu snažnog emotivnog glasa i izražene ekscentričnosti u izgledu i scenskom nastupu. Ona želi biti drugačija, želi na svaki način reći svoju poruku cijelom svijetu, pokazati svoju posebnost i originalnost. Pretjerala je naglašavajući svoju vizualnu pojavnost pa je njezin glas ostao u drugom planu.

Svojim pjesmama želi dijeliti duhovne interese, radost i moralne pouke. U školi je imala problema jer joj je bilo dosadno jer je intelektualno očekivala više. Nikada nije podnosila kritike i vrlo je osjetljiva na to.

I partneri joj moraju biti zanimljivi, sa zajedničkim interesima, koji joj daju slobodu u vezi, ali koji pokazuju emocije i privrženost. Ona je emocionalno tempirana bomba. Iako mrzi ljubomoru koju su joj partneri pokazivali, Lady Gaga je posesivna i ljubomorna, sa snažnim unutarnjim dramama. Nije ljepotica, ali je seksualno vrlo privlačna I sviđaju joj se isključivo zgodni muškarci. Pred njom je još niz nagrada ove godine, ali najvažnije je da joj je filmski Oscar dao sasvim novi smjer u životu, novi smisao, novi polet i novu kreativnu energiju. Nije slučajno što je njezina prva filmska uloga bila u filmu u čijoj zadnjoj verziji je isti lik glumila Barbara Streisand – one su fizički slične, obadvije fantastičnih glasovnih interpretacija. Bradley Cooper je uvijek vedar i nasmijan, ali iza toga se skriva njegova velika snaga i velika tuga. Poznat je njegov humor, filozofski način razmišljanja i ljubav prema prirodi i ljudima, veliki entuzijazam i prilagodljivost.

Optimizam i humor prikrivaju njegovu tugu ili zabrinutost ili razočarenje koje ne želi da drugi vide. Svoju unutarnju nesigurnost prevladao je nakon traumatskog doživljaja očeve smrti i postao snažan u svojoj duhovnoj i životnoj energiji. Najveća snaga mu je u suosjećajnosti i razumijevanju tuđih osjećaja te sposobnosti da smiruje i opušta ljude. On je vrlo osjetljiv na nepravdu. Emotivno je iskren i privržen, a svoju ljubav pokazuje kroz praktičnu podršku partnerici. Vrlo je požrtvovan za obitelj jer je rano u životu dobio ulogu odraslog i zaštitnika slabijih. Profesionalno uvijek teži novom, neistraženom, višem cilju. On neće ostati isključivo glumac. Poput Roberta Redforda, ide u smjeru redatelj-glumac-producent. I na taj način pokazuje svoju težnju da bude “netko i nešto” i ostavi trag te tako se “dokaže” ocu. Bradley prolazi kroz period zrelosti, ali to je sazrijevanje malo bolno jer, iako ga cijene, ipak ne dobiva nagrade kojima se je nadao. Ali sljedeća godina će nadoknaditi sve.

Lady Gaga i Bradley Cooper osjećaju međusobnu seksualnu privlačnost koja se ne može samo odglumiti. Toliko je elektriciteta’ u zraku da izgleda kao da će zaboraviti na sve oko sebe. Lady Gaga bi to i učinila, ali ne bi Bradley. On je za njezinu emotivnost poput “otrova” jer mu ona mora dati sve što u srcu osjeća, a on ne može svoje srce otvoriti ni žrtvovati svoj mir za nemir koji bi mu ljubavni odnos s Gagom donio.

Bradley je Gagin učitelj, koji je nju potaknuo na velike napore, na umjetnički izlet u nepoznato i tako joj otkrio onu izvornost koju je bi u svojoj ekscentričnosti bila izgubila. Cooperova partnerica Irina za sada može biti mirna jer Bradley se još ne da,  a Lady Gaga će u svibnju u novu vezu (barem na neko vrijeme).

Više o astrologiji pogledajte na www.andelkasubasic.com

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Milebandit
Milebandit
09:22 11.03.2019.

O Bože koja nakaza od ženske...sve je to jedna predstava za javnost svih troje.Poput naše Sevke i sličnih.Kada fali popularnosti,izmisli se skandal ili slično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije