Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
formalni dogovori

Bradley i Irina dogovorili sve oko razlaza, ali oko ovoga su puno pregovarali

Foto: Profimedia
1/3
18.07.2019.
u 21:45

Ove godine ljubavni neuspjeh obilježio je nekad najzaljubljeniji holivudski par - Irinu Shayk i Bradleya Coopera.

Još se uvijek ne znaju točni razlozi razilaženja najzaljubljenijeg holivudskog para - Irine Shayk i Bradleya Coopera. Par ima dvogodišnju kćer Leu Dee Seine, a tijekom borbe za skrbništvo nad njom čini se da su uspjeli doći do sporazuma, donosi TMZ.

Odlučeno je da će s malenom curicom oba roditelja provoditi jednaku količinu vremena, a o mogućim promjenama zbog poslovnih obaveza i projekata će se dogovarati iz mjeseca u mjesec. Najveći dio rasprave odnosio se na to gdje će Leu živjeti jer Irina je preselila u New York, a Bradley živi u Los Angelesu.

Glumac je na kraju ipak popustio i također će preseliti u New York, a prema pisanjima tamošnjih medija bivši par je u toliko dobrim odnosima da nisu morali potpisati nikakav oblik ugovora.

Podsjetimo, rina Shayk nedavno je prekinula četverogodišnju vezu s Bradleyem Cooperom, a utjehu je u New Yorku pronašla u zagrljaju drugog muškarca.


 

Premda su se strani mediji prvo raspisali kako je riječ o novom muškarcu u njenu životu, Irina se samo družila sa svojim prijateljem Alecom Maxwellom, kreativnim direktorom britanskog Voguea. Inače, Maxwell je u dugogodišnjoj vezi sa svojim šefom, glavnim urednikom Edwardom Enninfulom. Irina i Alec ugodno su pričali u dječjem parku u New Yorku, u koji je ruska manekenka došla s majkom i dvogodišnjom kćerkicom Lee Dee. 

Irina i Bradley posljednji put su zajedno viđeni u veljači na dodjeli Oscara, a nedugo nakon toga prekinuli su vezu. Predstoji im borba za skrbništvo, budući da bi Bradley želio da kći bude kod njega u Los Angelesu, a Irina se nakon prekida preselila u New York. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije